Limo Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgoda, byleby nie znać wyników końcowych :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ale targa tym ducatem Gugliano, ale Biaggi wydaję się szybszy... Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Jakby ktoś był w równie beznadziejnej sytuacji i nie miał TV, to podrzucam:http://www.worldsbk.com/livetiming/fajne :D Ale da się zrobić jakąś dokładniejszą tabelkę? Bo przydało by się troche więcej informacji, niż tylko zwykłe "gap" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 (edytowane) fajne :D Ale da się zrobić jakąś dokładniejszą tabelkę? Bo przydało by się troche więcej informacji, niż tylko zwykłe "gap"Ten link dobrze śmigał przy relacji na żywo,bo wyniki automatycznie się aktualizowały. Teraz to faktycznie niewielki pożytek z niego, jesli mowimyo superbajkach. :Dhttp://sbk.perugiati...&p_Sessione=001 Edytowane 10 Czerwca 2012 przez Domiiniika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Szkopek "tradycyjnie"i jak w rodzinie bywa ;-)Szkoda Lowesa,bo do momentu gleby jechal bardzo ciekawie. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakan Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Szkopek "tradycyjnie"i jak w rodzinie bywa ;-) Ta sama szkoła? ::)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 (edytowane) aaa, bo ja wchodziłem przez stronę SBK i tam jest "Energy Zone" i po zalogowaniu jest widok toru, z kropkami symbolizującymi zawodników. I te kropki sobie jadą :D o takie coś:http://i.imgur.com/wHZi3.jpg dobra znalazłem, wystarczyło nacisnąć strzałeczkę na prawo od mapy :banghead: Edytowane 10 Czerwca 2012 przez slusar_o2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Pierwszy wyścig obejrzałem cały, nie pokazali co się stało z melandrim, i dlaczego Haslam spadł tak nisko, w drugim wyścigu (wpadłem do domu na ostatnie 4 okrążenia) już lepiej, 3,4,5 miejsce BMW, choć wolałbym aby było 1,2,3 :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Posiada ktoś torrent? Prosiłabym o PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Domi każdemu przez pw bedą rozsyłać? Nie bądź już taką egoistką :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) No jak to każdemu? Tylko mnie, na specjalną prośbę :D Mam spore braki wiedzowe dotyczące stronek z taką zawartością i liczę na czyjś altruizm Edytowane 11 Czerwca 2012 przez Domiiniika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) thepiratebay.org - nic tego nie przebija. Ale jesli chodzi o WSBK to od kilku miesiecy jest slabiutko. Ja ogladam na Youtube - wrzucaja cale wyscigi, w paru klasach. Edytowane 11 Czerwca 2012 przez MSI Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Na szczęście jest transmisja na eurosporcie a nie na jakimś polsacie którego na N'ce nie ma, dlatego też żadnego wyścigu GP w tym sezonie. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 thepiratebay.org - nic tego nie przebija. Ale jesli chodzi o WSBK to od kilku miesiecy jest slabiutko. Ja ogladam na Youtube - wrzucaja cale wyscigi, w paru klasach. Ja używam isohunt.com ale z tego sezonu jest tylko pierwszy wyścig. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 (edytowane) Ależ był ciekawy wyścig w Brnie. Duża radość w zespole Kawasaki, dwie maszyny na podium :) Chociaż Sykes miał trochę pecha,prowadził niemal przez cały wyścig.J. Rea- największa szkoda pierwszego wyścigu. Ciekawe, co pokażą w następnym. Edytowane 22 Lipca 2012 przez Domiiniika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi