losiak59 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Tylko się cieszyć kolego - zazdroszczęMam nadzieje, że jakoś uporam się z potwornym spalaniem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 A ja się trochę martwię bo świece są białe więc mieszanka za uboga i dlatego tak mało pali. Muszę się tym zająć tylko najpierw muszę cebrę złożyć bo nie będę miał czym jeździć. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) A co powiesz na moją XJ 600 która też odpala bez ssania w lecie a pali mniej niż wszystkie inne znane mi egzemplarze.To proste - masz skopana regulacje skladu mieszanki na wolnych obrotach, a za uboga w srednich ;-) Ja bym podwyzszyl poziom paliwa, podniosl iglice do gory i wkrecil sruby skladu mieszanki. + poszukal nieszczelnosci w puszce powietrza. Co do tematu - serwis, serwis, serwis. Ale nie byle jaki na odczepnego... Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez jimi11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Moja była GR650 tak miała - zły skład mieszanki na biegu jałowym . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 To proste - masz skopana regulacje skladu mieszanki na wolnych obrotach, a za uboga w srednich ;-) Ja bym podwyzszyl poziom paliwa, podniosl iglice do gory i wkrecil sruby skladu mieszanki. + poszukal nieszczelnosci w puszce powietrza. Tak też myślałem ale dzięki za rozwianie wątpliwości :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi