pelocik Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 ale prawdą jest, że kawa ma fabryczne bardzo dobre zawiechy -kwestia tylko odpowiedniej regulacji. Nie ma w ogóle porównania moje zawieszenie do Twoje w serii. To jest inna epoka, Pani Piórko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Nie ma w ogóle porównania moje zawieszenie do Twoje w serii. To jest inna epoka, Pani Piórko. stary nie narzekaj niektórzy mają jeszcze gorzej :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 stary nie narzekaj niektórzy mają jeszcze gorzej :cool: No domyślam się . Pamiętasz pytania A.Wajdy o motocykle, jakie biorą udział w grupie początkujących ?Pytanie:A Pan czym jeżdzi ? - klient szukający rozumu i publicznej akceptacji odpowiada "gsx-r1000"odpowiedz:-noo to dobry sprzęt na początek.... :) Zaczynajmy od czegoś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 hahaha pamiętam :) :biggrin: mina i odpowiedź prowadzącego bezcenna :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Tu jest link do fotek Lojaka https://plus.google.com/photos/102121780419640706127/albums/5737128249504061313?banner=pwa Ja nie mam swoich, niestety awaria obiektywu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Ha Ha :biggrin: załapałem sie na pare fotek :buttrock:Dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Nie ma w ogóle porównania moje zawieszenie do Twoje w serii. To jest inna epoka, Pani Piórko. Z całą pewnością, ale nawet najgorszy kibel można troszkę poprawić. Spróbuj - może będzie choć trochę lepiej. Z Łukaszem też warto porozmawiać - to kopalnia wiedzy (a przy tym praktyk) na temat zawieszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Wszystkie uwagi przekazałem organizatorowi i Arturowi - będą zmiany.Dziękuję za wskazówki i pomysły - wiemy co trzeba poprawić. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Jak ktoś jest totalnym laikiem w dziedzinie jazdy po torze, to też może wziać udział w tej imprezie ? Od dawna szukam czegoś w tym stylu, żeby sie wyszumieć :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Jeśli będziesz słuchał Artura i flagowych, to zapraszamy :) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Tu jest jeszcze kilka fotek ode mniehttps://profiles.goo...979566613304865 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Fajnie...szkoda, że tak daleko. Musialbym gdzies przenocowac, bo tak to lipa, czlowiek zmeczony ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Masz jeszcze bliźniaczą imprezę w Białej Podlaskiej. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 (edytowane) W bialej podlaskiej teraz napewno tłoczno...;p Wiekszosc ludzi z podlasia wbija teraz do białej, bo jak wiadomo na podlasiu teraz lipa, nawet w suwałkach tor kartingowy zamkneli ;p Edytowane 13 Maja 2012 przez tiger666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matias_zzr Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 (edytowane) A propos Bialej Podlaskiej...Cykl zapowiada się bardzo interesująco Edytowane 18 Maja 2012 przez Matias_zzr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi