Mic1984 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 (edytowane) właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Hondy CBR 600 RR i teraz pytanie o co musze zadbać na początek bo jest to moja pierwsza taka maszyna... Edytowane 27 Marca 2012 przez Mic1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Musisz mieć OC a potem zarejestrować. Bo zakładam, że prawko masz :D Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 No i jak się chwalimy to pokazujemy zdjęcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackdog Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Gratulacje, teraz tylko formalności, serwis jakiś pewnie (olej, filtry, napęd i hamulce sprawdzić) i jeździć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwikol Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Dobrze że to nie pytanie z serii - Czy 600RR to dobre moto na początek ;) Tak jak w każdym innym motocyklu - podstawowy serwis i uzupełnij olej również w łepetynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Wporządku sprzęt :flesje: Zdjęcia wrzuć jaknajszybciej :crossy: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mic1984 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) wstępnie wygląda tak: :) ale za 2-3 miechy planuje zamówić plastiki w takim malowaniu i wtedy zamieszcze więcej fotek, szkoda że seryjnie takich nie ma :D Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez Mic1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Fajne to malowanie zwłaszcza że zbyt wielu takich na ulicy nie spotkasz :) Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ja bym poszukał czegoś innego, bo okazuje się że na lachony najlepiej działa jakiś chwytliwy motyw na owiewkach, może być nawet jakiś oklepany typu czaszka czy diabeł czy coś, byleby zwracał uwagę ;). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mic1984 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 ja już mam narzeczoną więc na lachony działać nie musi :laugh: a mnie się właśnie ten motyw zajebiście podoba :cool: ale jak macie coś ciekawego to może mi się odmieni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 pogratulować sprzęta, pamietam że kiedyś też przymierzałem sie do tego sprzęta, to wdzięczne moto :) powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mic1984 Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 ok panowie plastiki juz pod aerografem :) zobaczymy jak się popiszą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Czekam na efekt końcowy z niecierpliwością :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mic1984 Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 (edytowane) i ja i ja :) dodatkowo Yoshimurka już do mnie jedzie :) Edytowane 16 Maja 2012 przez Mic1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdasiek Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 skoro to pierwsze moto to z malowaniem poczekaj chociaż zanim nabijesz z 2-3 tyś km :) na początku bardzo łatwo o byle glebke parkingową :) sam gdyby raz nie mocna noga to bym przy nakręcaniu wyłożył moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi