Marek Witkowski Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Witam, O gustach się nie dyskutuje ale proszę o komentarz - mi się podoba co zrobiłem a WAM ? Moje Nowe " JAJKO " Cytuj www.xelement.plwww.allegro.tvwww.topcanal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 JAk mozna tak spieprzyc taki ladny motocykl ? Oryginalny bardziej mi sie podobal ! Przy sprzedazy chyba odczujesz, ze wiekszosc interesantow bedzie miala watpliwosci, ze po szlifie. Tak jak powiedziales, o gustach sie nie dyskutuje. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Witkowski Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 NIE mam zamiaru go sprzedawać a jak się przyjrzysz był kupiony po przewrotce stąd pomysł na odświerzenie. Zdarta literka F po prawej i dziury w owiewce patrze prawy kierunek - to mój pomysł na ratunek Dobrego JAJKA Cytuj www.xelement.plwww.allegro.tvwww.topcanal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert72 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 dla mnie ok. zwłaszcza ten mat :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3kawka Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Super! nie dlatego, że jakoś rewelacyjnie wygląda (to wciąż jajko). Super bo Ci się chciało i... nawet nieźle wyszło! Jeśli czujesz się dumny z wykonanej pracy, to ja to doceniam! Tak wiem, kilka postów na forum napisałem, więc moje zdanie moze nie mieć znaczenia, ale... Szczerze podziwiam! Gdyby to było moje jajko, przemyślałbym zmianę kierunków i tylnej lampy na białe (tak, można mieć tylną lampę białą - diodową). Myślę, że wtedy całość była by bardziej ;-) Jeszcze raz gratuluję umiejętności, cierpliwości i... końcowego efektu! Cytuj Jeśli nie Hayka, to co?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 No a gdzie reklama firmy? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ludzie jeżdżący tymi motocyklami stanowią dla mnie niesamowitą zagadkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Fajny.. był przed renowacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 (edytowane) Jak dla mnie straszna kupa.Jedyny plus,jest ode mnie za chęci. Edytowane 25 Marca 2012 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3kawka Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 GSXF-y to fajne motocyklepraktycznie nie do znajeżdżenia i z pancernymi ramami wybaczaja wiele błędów, ale też mają charakterek jak tym jeździć - podstawą są dobre opony i znaleznie "swoich" ustawień zawieszenie (czasami trzeba obniżyć przód) (nie wiem jak wy, ale jak wcisnę alt plus p to słyszę strzał na forum (o ile to nienustawienie mojego kommputera) Cytuj Jeśli nie Hayka, to co?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 (edytowane) wolelibyście jeździć zółtym czy czarnym (no prawie czarnym) motocyklem? ale przyznaję, jaj to te jajka nie mają... są ostro mdle... Edytowane 25 Marca 2012 przez FhissT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Mi się tak średnio podoba motocykl i malowanie :D Ale najważniejsze, że Tobie się podoba :D:D:D Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 bardzo ładna robota, bez wahania oddał bym Ci moto do oklejenia to takiej reklamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Jajco to napaskudniejszy motorek jaki Suzuki chyba zrobiło.... I ta psia kreda z tyłu. Ciężki i bez śladu szmocy. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackdog Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Kolor i wykończenie to kwestia gustu. Mi brakuje w tym tuningu jakiś smaczków np. delikatnych napisów, kontrastowych linii, czegoś co wyróżnia motocykl od innych zrobionych w podobny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi