Frugacz Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 No i trafił się koleiny. Ten chociaż zechciał lecieć na psełdo trasie. http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,pedzil-wislostrada-182-kmh,39314.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 O mój Boże...te wariaty jak one jeżdżą......:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Fszczonsajonce . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Mnie śmieszy nagranie video z zamaskowaną tablicą rejestracyjną przez POLICJĘ. Czyżby nawet po udowodnieniu takiego wykroczenia nadal działała Ustawa o ochronie danych osobowych? :biggrin:A swoją drogą to może i dobrze bo koledzy by się nabijali, że tylko tyle wykręcił na tym docinku a oni tam pakują ponad 250kmh :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frugacz Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Mnie śmieszy nagranie video z zamaskowaną tablicą rejestracyjną przez POLICJĘ. Czyżby nawet po udowodnieniu takiego wykroczenia nadal działała Ustawa o ochronie danych osobowych? :biggrin:A swoją drogą to może i dobrze bo koledzy by się nabijali, że tylko tyle wykręcił na tym docinku a oni tam pakują ponad 250kmh :biggrin: Pewnie się nie zgodził :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 (edytowane) Litości, jak będziecie dla każdego takiego "newsa" zakładać odzielny temat to się serwer zapełni... :D Edytowane 23 Marca 2012 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frugacz Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 (edytowane) Hehe spokojnie :) założyłem go tylko po to żeby zobaczyć jakie będą wypowiedzi.Można nazwać to testem :) Temat do skasowania :)Bo czytałem poprzedni temat z debilem przy szkole i powiem szczerze trochę się zdziwiłem podejściem kilku osób. Edytowane 23 Marca 2012 przez Frugacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Bo czytałem poprzedni temat z debilem przy szkole i powiem szczerze trochę się zdziwiłem podejściem kilku osób. Hehe to fajnych masz kolegów :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frugacz Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 (edytowane) Przykro mi znam tylko dwie osoby jeżdżące na motorze :) więc to nie mój kolega.... dla mnie jazda z taką prędkością kończy się śmiercią. Edytowane 23 Marca 2012 przez Frugacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Przykro mi znam tylko dwie osoby jeżdżące na motorze :) więc to nie mój kolega.... dla mnie jazda z taką prędkością kończy się śmiercią. To ile razy się już zdarzyło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 182km/h, phi, też mi wynik ;D Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Hehe spokojnie :) założyłem go tylko po to żeby zobaczyć jakie będą wypowiedzi.Można nazwać to testem :) Temat do skasowania :)Bo czytałem poprzedni temat z debilem przy szkole i powiem szczerze trochę się zdziwiłem podejściem kilku osób.debili na motorach to nawet motocykliści nie lubią a debili na forum nawet lekceważą :laugh: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Bohaterem tego video mógłby być chyba niemal każdy kierownik dwóch lub czterech kółek w naszym kraju ...no może za wyjątkiem kierowników skuterów i motorowerów (chyba że to sześćsetka zarejestrowana na 49 ).Nie pochwalam ale wygląda mi to ewidentnie na szukanie taniej sensacji , bo temat modny i na czasie.Tak na marginesie:od jakiegoś czasu staram się skrupulatnie przestrzegać ograniczeń prędkości w terenie zabudowanym-ani km. więcej niż na znakach..efekt?większość patrzy na mnie jak na kalekę i wyprzedzają w zasadzie wszyscy-łącznie z dziadkami na skuterach jeśli ograniczenie jest np. do 30 km/h.I o czym my tu dyskutujemy??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza-s Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 (edytowane) 182 na pustym trzypasmowym odcinku wisłostrady ... :blink: ... a to łotr ! Przykro mi znam tylko dwie osoby jeżdżące na motorze No to może stąd twoje zszokowanie ? ;) ps: tak z ciekawosci ... to twoje pierwsze moto ? pierwszy sezon ? :) ps2: raz jeszcze przypatrzyłem się nagraniu ... wygląda na to, że pod koniec "brawurowej jazdy" kiedy pomiar jest w okolicach tych 180 km/h ... kolega motocyklista mija auta jadące jakieś 30 km wolniej ... czyli w okolicach 140-160 km/h :) Edytowane 23 Marca 2012 przez faza-s Cytuj Klub Anonimowych Piratów Drogowych Młotek zawsze można nazwać impulsatorem kinetycznym o napędzie mięśniowym, ale po co ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Sądząc po filmiku i reakcji - zdecydowanie ;D faza 180 to w korku ciśnie pewnie :P Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi