Jasiooooo Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Witam,mam problem z doborem oleju do mojej Yamahy :sad: wiem że artukułów o tym jest multum ale na prawdę nie znalazłem tego czego szukam,także proszę o wyrozumiałość.Otóż w serwisówce pisze 20w40,ale nigdzie nie mogę go kupić,w większości sklepów takiego oleju nie widzieli.Nie znam się na olejach(coś tam czytałem ale raczej jestem zielony).Czy mogę go zamienić na 10w40 lub 20w50 ??? No i czy do 20-letniego motocykla z dużym przebiegiem lać półsyntetyk czy raczej mineralny ? Chciałbym abyście mi pomogli w doborze oleju,bo nikt mi nie umie odpowiedzieć jednogłośnie na to pytanie :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Na allegro szukałeś? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 google CI zamknęli? wystarczy wpisać "20w40 motocyklowy cena" i wybierać z ofert...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiooooo Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 zamawiając z neta drożej zapłace a mam pod domem sklep intercarsu gdzie mam po niskich cenach tylko akurat 20w40 nie ma,więc jak z tymi innymi ? gogle srogle,każdy znachor inaczej pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 To niech Ci zamówią. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiooooo Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 właśnie zamówiłem. Tylko jeśli możecie to powedzcie czy silnik z dużym przebiegiem lepiej zalać mineralem czy półsyntetykiem ? bo boję się że półsyntetyk rozszczelni mi silnik,a mój silnik pierwszego zdrowia nie jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jak sie rozszczelni to go uszczelnij, to nie wina oleju ze ci cieknie z silnika.Polsyntetyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiooooo Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 ok,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi