Limo Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Kolega kupił w zeszłym roku i bardzo sobie chwalił. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Mnie się ta akcja podobuje, bo chemia jaką sprzedają jest dobra a kosztuje grosze. Zmywacz do łańcucha za 5zł a rusza syf jakiego markowe szuwaksy nie mogą (pytanie tylko co z oringami ?), zmywacz do silnika całe 7 zeta, tak samo spray do felg gdzie K2 potrafią kosztować 3x więcej. Woski i politury do lakieru też jakieś grosze chyba 12zł.Może jakość nie zwala z nóg ale rozpatrując to cacka w kat. cena/jakość to chyba lepiej się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beanre Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Na grouponach/grouperach regularnie pojawiają się oferty poniżej stówki.Lidl - koszulka funkcyjna 69 plnciteam (jakby nie patrzeć to samo co groupon itd) koszulka termoaktywna 70 pln + koszt wysyłki. Cytuj Spowiedź przedśmiertną wymyślono po to, żeby zgromadzone cenne doświadczenie nie sczęzło razem z człowiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 tak patrzę w ulotce na ten kondon przeciwdeszczowy Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Limo nie wiem i skoro chwalil to wie wiecej, takze trzeba bedzie sie wybrać- moze zlapie okazje zycia :P Limo skoro kolega tak mowi to wie,Ja nie wiem w sumie,bo nic nie kupowalem jeszcze w takich sklepach.ostatnio zastanawialem sie nad kluczami (zestaw) z biedronki, ale strach przed badziewiem wygral.moze ktos kupil ten zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) Lidl - koszulka funkcyjna 69 plnciteam (jakby nie patrzeć to samo co groupon itd) koszulka termoaktywna 70 pln + koszt wysyłki. Ja miałem na myśli kompletne zestawy. Było tego dużo jak była zima i akcesoria dla narciarzy się sprzedawały a tera nima. Edytowane 19 Marca 2012 przez Limo Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Często dość kupuję w lidlu rzeczy z ich ofert i są naprawdę niezłe jak za taką kasę. Fakt, że nie wszystko, trzeba pójść i dotknąć, ale do tej pory nie rozczarowywali. Podobnie jak tchibo, chociaż tam ceny wyższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 W lidlu są dobre batoniki, smakują identycznie jak Mars. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) Lidl to w ogóle ma smaczne słodycze. I lody które smakują tak jak magnumy, też mają pyszną czekoladę i kosztują 1,6 zł. A ostatnio były czekolady ritter sport w promo po 3,33 zł. Więc nawet jak nie kupicie kasków czy czego tam, to można uzupełnić zapas słodyczy (i alko, dobre promo miewają) Edytowane 19 Marca 2012 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Śledzi nienawidzę.Lody spróbuję. Natomiast w Biedronce czerwony Johnnie Walker jest po 29,99 za 0,5l, niezły deal. Robią wrzut raz na jakiś czas, nie ma go na stałe. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Limo idziesz do tego Lidla? Tak ponieważ kończy mi się krem czekoladowo-orzechowy. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 I będziesz mi wisiał przysługę? :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Yuby, przecież wiesz że ja jestem bardzo rozsądnym człowiekiem :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Spoko, oddasz mi przy odbiorze jak to coś niedrogiego ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beanre Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 śledzie, batoniki i inne słodycze... ojtam ojtam... W5 do mycia kibli rządzi! Cytuj Spowiedź przedśmiertną wymyślono po to, żeby zgromadzone cenne doświadczenie nie sczęzło razem z człowiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi