spiwor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dzięki, nie wiedziałem o tym. Sugerowałem sie artykułem pewnej gazety motocyklowej o przygotowaniu moto po zimie do jazdy i było tam podane jak ile i co wlewać w linki.Fakt, że dopiero zastosowałem jak zaczął gaz i sprzęgło ciężko chodzić. Jak szukasz zmywacz do łańcucha szukaj fioletowej zatyczki. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zmywacz jak wygląda wiem, bo korzystałem i nawet naskrobałem o tym dwa zdania. Dzisiaj szukałem ale było wszystko oprócz tego co mi potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Nie wiecie moze kiedy mniej wiecej jest promocja na lidlowskie namioty? Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 rowerowe to już chyba były. Kupiłem sobie nowe gatki z pampersem i licznik. Licznik jest fajny, ma całą masę zbędnych funkcji, duży wyświetlacz, mało przydatny termometr i bardzo przydatne podświetlenie ekranu. To wszystko za ok 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie wiecie moze kiedy mniej wiecej jest promocja na lidlowskie namioty? Jakie namioty? Akurat sie rozgladam... edit: http://fanlidla.pl/gazetka/2012.04.10.trekking/5379,Lekki,namiot,2-osobowy Znalazlem. Ciekawe kiedy bedzie cos podobnego... idealny by byl... Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez jimi11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 No ja tez sie rozgladam za jakims tanim i co przedewszystkim malym w gabarytach po zlozeniu. Znalazlem 2os w tesco uwaga za 30zl, wiem ze to pewnie shit i po delikatnym przetarciu szymkolwiek peknie na szwie czy cos ale jednak to wartosc jednej przecietnej flaszkim, a namiot jednak jest Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Kiedys kupilem wlasnie w tesco namiot cena byla podobna do tej ktora podajesz , wytrzymal 14 dni wyprawy na rowerze codziennie byl skladany i rozkladany i nic caly czas winkiel nowka troche na szwach przeciekl raz ale byla straszna ulewa a ostatniego dnia zostal komisyjnie spalony a sie chajcowalo tylko kielbasek brakowalo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapomnialem_adresu007 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dziś kupiłem lidlowy kask bo jest przecena i obecnie kosztuje 130zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 przegapiłem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Smar do łańcucha słaby - szkoda kasy.Rękawice bardzo dobre.Kalesony termo bardzo dobre.Płynu do czyszczenia mało.Olej silikonowy dobry. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Tak duzo sie pisało o tych skarpetkach motocyklowych zakupilem uzywałem i sie rozczarowałem po 5 praniu cale sie zmechaciły i wygladaja troche kiepsko , co prawda cena nie byla zbyt wysoka ale wiecej wytrzymoja zwykle skarpetki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1970 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Tak duzo sie pisało o tych skarpetkach motocyklowych zakupilem uzywałem i sie rozczarowałem po 5 praniu cale sie zmechaciły i wygladaja troche kiepsko , co prawda cena nie byla zbyt wysoka ale wiecej wytrzymoja zwykle skarpetki . Dziwię się, że się dziwisz, że skarpetki z "najlepszego sklepu motocyklowego i sportowego LIDL" niewiele wytrzymały.Za taką cenę nawet Chińczyk nic sensownego nie wyprodukuje. Edytowane 10 Maja 2013 przez 1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Dziwię się, że się dziwisz, że skarpetki z "najlepszego sklepu motocyklowego i sportowego LIDL" niewiele wytrzymały.Za taką cenę nawet Chińczyk nic sensownego nie wyprodukuje.Widzę żę chyba nie czytałeś tematu od początku . A za taką kasę jeszcze byś się zdziwił co ci może chińczyk może wyprodukować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1970 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) Widzę żę chyba nie czytałeś tematu od początku . A za taką kasę jeszcze byś się zdziwił co ci może chińczyk może wyprodukować . Raczej mnie niczym Chińczyk nie zaskoczy a u nich koszty produkcji również rosną. Edytowane 12 Maja 2013 przez 1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Zima po malu sie zbliza wiec w lidlu od 17 pojawia sie znowu prostowniki po 59 zl pewnie ostatnia szansa w tym sezonia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi