Diabeł Piszczałka Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Lidl profeska. SV z czachą 954. :D Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 O świetnie. Rękawice będą :)Trzeba będzie obejrzeć, bo tamto roczne okazały się całkiem niezłe, jeszcze jak kupione po obniżce ceny to już rewelacja, jak zaczęły walić, delikatnie naciąłem wewnętrzną podszewkę i wyciągnąłem tą niby membranę i są jeszcze lepsze. Tylko na jednym palcu delikatnie mi się popruły.A tak to praktycznie całoroczne i na chłodnie dni na rower rewelacja. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 kowbojki będą hitem :biggrin: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wretched Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Ta bielizna to na ciepłe czy zimne dni bardziej się nadaje? Ktos używa takowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 konrad,przecież to są buty cross/enduro ;-))) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Ta bielizna to na ciepłe czy zimne dni bardziej się nadaje? Ktos używa takowej? Jeśli to ten sam model co w zeszłym roku, to raczej na chłodniejsze dni. Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Raczej na chłodniejsze.W upał też nie narzekałem.Najfajniejsze że dość charakterystyczne i czasem w jednym miejscu w zasięgu wzroku kilka osób ma na sobie.Ja tez szykuję się na rękawice. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) Uwaga na rękawice. Poszli trochę po bandzie.Przymierzałem, mój rozmiar idealny, łapka dobrze siedzi, nawet lepsze wykonanie niż tamto roczne, zdecydowany kupić - założyłem drugą i w jednym palcu garb. Test innych, prawie we wszystkich w środku (w jednym lidlu) albo źle ułożona, prawdopodobnie membrana, albo do dupy zrobione szwy. Nici z zakupu, a szkoda, bo ta jedna rękawiczka była super, przynajmniej jeśli chodzi o komfort. No i koszulek już w moim rozmiarze nie było... Pasta do rąk lepiej wykonana. Te wióry co były, są drobniejsze, czyści super, warto. Edytowane 15 Marca 2014 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi