JACK. Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 ee tam mi się wszystko podoba :D a dragony dodają uroku heh:) Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jero Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Tylko silnik uje**ny.na szczęście motocykl to nie eksponat muzealny i odrobina brudu dodaje mu jedynie uroku. Mi się podoba (za wyjątkiem tarcz zegarów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ładny motocykl, udana sesja... hmm mocowanie szyby w kasku jak w Tigerze...latało się w takim na MZ :biggrin: Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Wg mnie fajna sesja. Zdjęcia lustrzanką dobrze zrobione zawsze dają fajny efekt ;) Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Bardzo fajna sesyjka, foty z pazurem, ładnie obrobione. Powodzenia w nastepnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza-s Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 ładne te zdjęcia ... tylko jakaś hostessa by się jeszcze przydała :cool: :biggrin: Cytuj Klub Anonimowych Piratów Drogowych Młotek zawsze można nazwać impulsatorem kinetycznym o napędzie mięśniowym, ale po co ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 ładne te zdjęcia ... tylko jakaś hostessa by się jeszcze przydała :cool: :biggrin: miała być ale z dnia na dzień ciężko kogoś znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwin Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Fajne fotki a motorek klasa, ja troszku mechanikuję i sam chętnie kupił bym podobne moto do odrestaurowania. Cytuj coś w życiu trzeba kochać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Fajne fotki a motorek klasa, ja troszku mechanikuję i sam chętnie kupił bym podobne moto do odrestaurowania. chętnie Ci sprzedam, zawsze znajdzie się coś do poprawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwin Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Już oglądałem go na allegro, ale ja jestem takim troszke dłubaczem i raczej szukam coś wyciągniętego ze stodoły :) Cytuj coś w życiu trzeba kochać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackdog Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Takie super fotki i tylko 35 tysia za moto.... jakoś tanio ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Takie super fotki i tylko 35 tysia za moto.... jakoś tanio ;) tanio bo zależy mi na czasie, a co do dłubania to ja mam to samo. Nawet moja matka twierdzi, że szczęśliwy jestem dopiero z rękami do łokci w smarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Zatankowałem do pełna za gotówkę :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi