Vector Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Witam Chciałbym założyć pokrowce, szyte na miarę na fotele, ale nie wiem jaki będzie efekt. Trochę się obawiam, że siedziska mogą się przemieszczać podczas użytkowania. Producenci w sumie nic konkretnego mi nie powiedzieli, tylko tyle, że jeśli będą dobrze ponaciągane to nie powinny się przemieszczać. Ale jak to będzie wyglądało w praktyce? Czy ktoś z Was przerabiał temat? Może gdybym nakleił taśmę dwustronną na siedziska i do pokrowca wewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Nie szkoda Ci skóry ? Naciąganie nic nie da,bo i tak będą pracować pokrowce niszcząc przy okazji skórę. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 No właśnie nie będa niszczyć skóry bo są podszyte jakimś miękkim materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Kurczę, no nie lubię skóry. Pojeźdźiłem trochę i nie mogę się przestawić. Zimą jeszcze do zniesienia bo fotele grzane, ale latem będzie sraczka. Nie w smak mi do końca ta ekscentryczna atmosfera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 ?!?! Sprzedaj i kup sobie welurowe :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Kombinacje alpejskie z tymi pokrowcami, moim zdaniem to półśrodek. A taśma dwustronna to już raczej jaja, chyba żartujesz.... ja mam skórzane fotele i nie narzekam. Ale chyba kojarze jakie masz odczucia - jest coś takiego jak tzw. "półskóra" i dobrze się sprawdza. Ale musiałbyś szukać takich foteli i zmieniać, jest troche zachodu. Co to za drynda? Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 1 primo... Czy w fotelach masz poduszki powietrzne, bo jeśli je masz to nie powinieneś zakładać żadnych pokrowców, przy zderzeniu poduszka mogłaby się źle otworzyć i kręgosłup wówczas wyjdzie mostkiem. Jakie to auto? :huh: Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Dobra, chyba zrezygnuję bo faktycznie wieje partyzantką. Jakby była półskóra jak mam w Kudze to piękna sprawa, ale nie jest. A to Suzuki SX4 mojej narzeczonej. Co do poduszek, oczywiście, że są, teraz robią pokrowce, które posiadają certyfikat pod air bag i albo się rozrywają, albo nawet nie nachodza na to miejsce, także bez problemu. Ale z tapicerem dobry pomysł, zapytam ile wyjdzie wszycie alcantary w środek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Można znaleźć forum użytkowników i zaproponować zamianę. Napewno znajdzie się ktoś kto chciałby mieć skórę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdasiek Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 czarna ta skórka? znam ból, miałem czarną, i do tego czarne auto... w lato jak auto postało na słońcu to dziewczyny w miniówkach już nie siadły ;p mogły się poparzyć. Co innego jak już jest jasna skórka.W tej chwili mam półskóry w aucie i to jest złoty środek pomiędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Też mam półskóry i też mi to pasuje ale w razie pełnej skóry to wystarczy kilka minut nawet nagrzane auto przewietrzyć z klimą i już jest ok. Aż tak źle nie jest. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi