spidergarage Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Jakiś czas temu zakupiłem sobie takiego śmietnika.Oczywiście jak dojechałem po niego na miejsce to "przed chwila przestał odpalac", skąd to znamy.Zbiłem cenę na moduł i zabrałem śmiecia. Po jakimś czasie zapakowałem moduł ściągnięty z niemiec i moto odpalił.Zaczęły się przymiarki i kombinacje co z niego zrobic. Był pomysł na scramblera na cafe a obecnie przychyalm się do street trackera, sam nie wiem może po prostu zrobię coś dziwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Ciekawe, które koło jest nieoryginalne? Jako baza do prac własnych, to dobry sprzęt. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Ciekawe, które koło jest nieoryginalne? Ciężko obstawić bo takie i takie odlewy ładowali do tego modelu. :D A "śmietnik" całkiem całkiem. Sponiewierana stara Japonia ma to coś w sobie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Koło muszę zakupic takie jak z tyłu.Zapomniałem jeszcze napisac o tłoczku w pompie hamulcowej który był pęknięty i ktoś próbował w środku go nagwintowac i skręcic. Oczywiście pompa nie działała, więc zakupiłem drugą.Taki japończyk fajny bo nie szkoda ciąc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 (edytowane) Ano, oba rodzaje kół były w tych moto. Tylne ładniejsze, przeważnie miały je GS400 i 450, jak się przyjrzysz to ujrzysz w ich kształcie pentagram. :icon_twisted: Przednie kółko bardziej kojarzy się z GS400X. Trudna zabawa z takim moto jest, CR średnio wyjdzie z powodu "nowoczesnego" wyglądu silnika. Ale może jakiś Techno-racer to by z niego był nawet. Albo niech będzie RAT! Zło, terror i zniszczenie! Edytowane 1 Marca 2012 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujmat Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 łądny bak ale zadupek już nie. silnik nie jest jakiś nowoczesny, więc byłoby dobrze ale cafe racery są już strasznie ograne. Ja celowałbym w scramblera/trackera - dostarcza dużo frajdy z jazdy i jest wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 (edytowane) Tylne ładniejsze, przeważnie miały je GS400 i 450, jak się przyjrzysz to ujrzysz w ich kształcie pentagram. :icon_twisted: Mam takie u siebie i nie do końca mi się podobają, a pentagram to całkiem ciekawy pomysł :icon_twisted: Trzeba to jakoś bardziej wyeksponować. Zgadzam sie z wujmat co do cafe racer'a. Edytowane 1 Marca 2012 przez Żurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Od czego jest bak? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 mz jaskółka? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Dokładnie, zbiornik jaskółka z wyciętym dołem bo nie wchodził na ramę, trzeba dopasowac. Posiedziałem wczoraj i coś już mi w głowie kwita.Fotki będą na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Decyzja zapadła, robię rat bobbera. Kierownica w barana, rama ciach ciach, tył dużo niżej, wycinanie i klepanie nowego siodła.Na fotkach nie widac ale przód bardzo ładnie się pochylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Siodło wyklepałeś przy asortymencie z ostatniego zdjęcia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Tak, dwa młotki i zaokrąglony pucek. Kierownica jednak w dół. Myślę że fajny bandyta będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujmat Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 osobiście polecam kierownicę od mz. taki malutki drag bar. mam taką u siebie i prezentuje się zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Gdzie można obejrzec Twoją XSe? Szukam i nie mogę znaleźc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi