Blackdog Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Kilka dni temu finanse dopisały i stałem się właścicielem BWM R1200 GS rocznik 2004. Teraz czekam tylko jak te metry śniegu zalegające pod garażem i na mojej wiejskiej drodze "zejdą" morza i wybiorę się na pierwsze jazdy. Zaczynam planować jakieś pierwsze wyprawy. Aby do wiosny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Szarowski Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 o kurcze ale konia masz, ja tez czekam, az mnie brzuch boli jak termometr spada ponizej ) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 (edytowane) Gratuluję GS-a! Porządna maszynka! Będziesz zadowolony jak jasny gwint! Pozdrawiam Edytowane 23 Lutego 2012 przez forrest2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackdog Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 (edytowane) Sezon rozpoczęty jak tylko śniegi zeszły. Co prawda zimno, ale grzane manety to jest to ;) . Tak w przybliżeniu ok 600 km za mną. Jak na razie bezproblemowo. Tu foto mojego sprzęta Edytowane 26 Marca 2012 przez Blackdog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Ładna maszyna.Geatulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 No fajnie fajnie ;) Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 kozak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Dobry jest! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Fajny może kiedyś, podobno to dobre moto na trzecie :) albo jak się jest po 50-tce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackdog Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 A tutaj trochę tradycji z nowoczesnością ;) wybraliśmy się z kumplem wokoło komina a stan techniczny jego BMW R65 robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackdog Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 W sobotę wybrałem się na małą przejażdżkę z Białegostoku do Białowieży i z powrotem przez Siemianówkę (zalew zamarznięty jeszcze). Stuknęło na liczniku 214 km co daje łączny przebieg już tego sezonu 840 km :D oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi