radzik22 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 witam was wszyskich :biggrin: posiadam honde cx 500 custom i mam odnosnie niej pytanko, jak mozna rozpoznac czy motur jest zblokowany czy nie? na kolankach wydechowych mam nabite 20kw jesli sie nie myle a wiem ze mocniejsze wersje mialy 37kw. rok temu kupilem ja za naprawde smieszne pieniadze bo za 200 euro od niemca. zrobilem na niej z 800 km. i tak sie zastanawiam czy ona jest zblokowana czy nie? jak mozna to rozpoznac podczas jazdy? z gory wielkie dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 wersja 20kW nie poleci 170km/h Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik22 Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 acha czyli mam odblokowana, bo jechalem nia 170 na dlugim odcinku :) dzieki wielkie za odpowiedz bardzo mnie ciekawilo czy mam zblokowana czy nie a nie chcialem niczego rozbierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Nie-masz zablokowana ,odblokowane mają napis 40kw bodajrze, w kolankach są wstawki-zwężki, zobaczysz, bo widać slady na kolanku zaraz przy cylindrach aż za zakole, wszystkie z niemiec sa blokowane, niemcy mają restrykcyjne prawo dot, emisji spalin i hałasu, a kolanka bez zwęrzek to u nas nie znajdziesz, na e-bayu jak są to kilka stówek kosztują. U nas nikt tego nie zrobi, pytałem, bo oba kolanka są inaczej gięte w dodatku w 3 poziomach, a wstawki nie wytniesz, jest za głęboko, więc tyle. Edytowane 11 Czerwca 2012 przez granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej157 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Nie-masz zablokowana ,odblokowane mają napis 40kw bodajrze, w kolankach są wstawki-zwężki, zobaczysz, bo widać slady na kolanku zaraz przy cylindrach aż za zakole, wszystkie z niemiec sa blokowane, niemcy mają restrykcyjne prawo dot, emisji spalin i hałasu, a kolanka bez zwęrzek to u nas nie znajdziesz, na e-bayu jak są to kilka stówek kosztują. U nas nikt tego nie zrobi, pytałem, bo oba kolanka są inaczej gięte w dodatku w 3 poziomach, a wstawki nie wytniesz, jest za głęboko, więc tyle.Po pierwsze jest na nich napisane nie 40kw tylko 37kw , po drugie nie wszystkie moto z niemiec są blokowane a po trzecie wstawka nie jest głęboko tylko przy wlocie kolanka i bardzo łatwo ją usunąć , to tyle !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Nieprawda, wstawka jest głęboko i jej nie usuniesz, próbowałem, koniec. Co do mocy-racja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej157 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 A tak po za tym to kiedykolwiek widziałeś kolanka do cx500 w wersji 20kw? Jak sie nie znasz to może nie zabieraj głosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Kolego archeologu to post sprzed poltora roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi