wujmat Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 a tam. przy takim sprzecie beben daje rady! biedna małżonka, że na sztywniaku będzie jeździć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Gadaj z Radzieckim :-)Wiemy, komu można wymontować, a zamontować Twój przód :-)Chociaż jak dla Małżowiny, to niech tarcza zostanie :-) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 No właśnie nie ma co kombinowac.Silnik już w ramie, zbiornik i błotnik jadą na pinstripy.Koniec blisko i nowy projekt suzuki gsx scrambler. (ale o tym w odpowiednim czasie w odpowiednim miejscu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 dzisiaj wystawiłem sprzęta i zrobiłem zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Czad! Niech zgadnę - harmonijki na lagach z Nowolipek?:-) Mam tylko jedno pytanie: jak się ma wysokość siodełka do podnóżków? Czy Małżowina nie będzie miała kolan pod broda? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Harmonijki z aukcji, nie chciało mi się na Nowolipki jechac ale oczywiście są od ddr'owego sprzęta :DW sumie pozycja nie jest zła, Marta nie jest duża więc będzie dobrze.Może coś w ten deseń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Jest ciepło, śnieg znika, można jeździć :) Czekamy na fotki motocykla z właścicielką - jestem ciekaw jak wyszła w realu relacja wysokości siodła do podnóżków. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Czytając słowo "niskobudżetowy" bałem się, ze niżej ujrzę foty jakiegoś druciarstwa ale chylę czoła. Obroniłeś się ;)Piękna robota i doskonały efekt. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Dzięki.Czekam jeszcze na zbiornik i błotnik, i zrobię fotki motocykla.A zdjęcia z właścicielką będą po 6 marca bo wtedy też go dostanie na urodzinki.Jeśli podnóżki po pierwszych przymiarkach/jazdach źle wypadną to przerobię, teraz mogę co najwyżej sam się przymierzyc a to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 No i można powiedziec że motocykl skończony (już tylko 5 minut roboty, montaż filterka i kranika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c64club Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 (edytowane) Nieee no. Nie cierpię bobberów. Ale ten jest PRZEPYSZNY!Ten wynalazek wygląda jak motocykl, co jest dzisiaj rzadkością zarówno wśród fabrycznego sprzętu jak i wśród customów. Zrobiony ze smakiem, nie "ocieka dizajnem", brzmi równie rasowo aż byłem zawiedziony, że nie zionął ogniem z rury jak ryknął :P Lustra jak na mój gust właśnie mu pasują, a nie siakieś takie jak skrzydełka niedużego nietoperza. Wielkie gratulacje, bo zbobrowałeś go i jednocześnie nie zrobiłeś kolejnego pretensjonalnego (i wbrew staraniom konstruktorów sztampowego) dziwadła Detale na full czarny, tablica, kierunki i lampa z tyłu i jest już "mój" do resztyWystawiaj go w konkursie na motór miesiąca. Albo jak już go żona trochę poujeżdża i jakieś fotki pod zamczyskiem porobi, nich sama wystawi. Edytowane 1 Marca 2012 przez c64club Cytuj www.grzegorski.net - witrualny kącik mojego warsztatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Udało się, żona pobiegła do banku więc wystawiłem bobbera na świat, cyknąłem fotki i zaprowadziłem do drugiego garażu gdzie czeka na okazanie do przyszłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Fajny pitarek. Podoba mi sie, stylowy, nie przekombinowany - tylko wywal te lusterka bo sa wieksze niz cale moto. ;) P.S.Pies tez zajebisty chociaz oryginal.;) Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutek65 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Szacun, fajny boberek, połowica będzie wniebowzięta (powinna być :biggrin: ). Jak na Spidera przystało, nawet trochę pajęczyny wkomponowane w ramę.To taki podpis ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujmat Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 klasa. jedynie co mi nie pasuje to lusterka i kierunki ale rozumiem - bezpieczeństwo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi