krzywer Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Majcioru, ja jeszcze Ci nie gracił, toteż niniejszym: fszyskego najlepszego, niechaj się chowa! (byle nie po kątach) :icon_mrgreen: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0minik Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 moje gratulacje :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirConceptz Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Gratulacje! Wiele radości życzę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaM Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Mycior (i Qurim) GRATULACJE, niech się zdrowo chowają a i Wam dużo zdrowia życzę ... przyda się zwłaszcza mocna psyche ...Tate dwulatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 A Wy chłopaki tacy pewni, że to Wasze :rolleyes: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpotas Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 A Wy chłopaki tacy pewni, że to Wasze :rolleyes:To nic, sa wyrozumiali.pokochają jak swoje. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Gratulację ;-) Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Jakby co, to mam metę żeby tanio strzelbę kupić... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 hej hej hejostatnia aktualna fotkahttp://imageshack.us.../p1040565y.jpg/ . Przy porodzie byłem i pępowinkę przecinałem. Fajne uczucie być tatem. :wub: pzdr Fajna mała! Jak popatrzyłam na to zdjęcie, to przypomniałam sobie swojego syna po urodzeniu, jaki był malutki, a dziś..183 cm wzrostu...Parę dni temu miał bal gimnazjalny i w garniturze, lakierkach, z panną w szpilkach u boku wyglądał jak prawdziwy facet...Czas leci! Ciesz się byciem tatem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 (edytowane) Mycior, piękna córa :cool:Tylko pochwal sie, jakie imie nadaliście małej ;p Ale jak Ty teraz wytrzymasz z dwiema kobietami w domu... Daj żonie pare miesięcy wolnego i majstruj syna :icon_twisted: :icon_twisted: PS: Kto teraz ode mnie deske kupi? Hę? Edytowane 12 Lutego 2012 przez Diabel_Piszczalka Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 W wychowywaniu dzieci najgorsze pierwsze 20 lat a pózniej już z górki... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Yo mośki Ale dzidzia jest nieziemska - cud po prostu. Mam podejście do dzieci. W sumie jest spokojna, ale jak zaczyna coś kwękać to u mnie się zaraz uspokaja i zasypia ;-). ps. Diabeł ile ta deska?? Sezon się kończy wiec masz ostatnią szansę. Ja w czwartek jadę do Zakopca na 4 dni na deskę i oblewanie córy. Oczywiście nie będę jeździł po pijoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Chłopaki, i moje gratulacje!Teraz pozostaje Wam tylko zabranie się za produkcję synów, żeby za czas jakiś i mamy coś miały - bo córeczki pewnie będą tatusiów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 jołDamy rade Ajra - no problemo. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar1367 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Pózno,bo pózno ale przyłączam się do gratulacji dla obydwu tatków.Niech nam rosną zdrowo nowe motórzystki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi