sly73 Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 a to czemu ? polecało mi ich kilka osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 tak był mierzony (tulejowanie robię na krasnobrodzkiej, podobno najleprza firma w W-wie) jeszcze jedno pytanie. składać na sucho ew. WD40 ?docierać na ostro na oleju mineralnym ?Naolejoną szmatą przeleć cylinder i to wystarczy- nie więcej. Pod pierścieniami na płaszczu po kropli oleju po czterech stronach i tyle. Docieranie ostre na mineralu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Na WD 40 koledzy tez sprzety skladaja bez zadnych problemow.Szybciej sie podobno dociera, ale je stary juz jestem i nie chce mi sie metod zmieniac.Chcesz troszke poeksperymentowac to sprobuj.Olej tam bardzo szybko sie dostanie tak ze duzo nie ryzykujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi