Wopoz Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Tak sobie myślę zimowo dlaczego nie tylko na forum ale i w realu nie ma zdecydowanie aktywnej grupy z Poznania - grupy bezstresowej i widoczne (tu niekoniecznie)j. Nie wątpię że jest aktywność różnych ludzi w wielu miejscach istniejących motocyklowo, ale nie ma czegoś takiego jak cheeling and reelaksing (unikam sugestii).. Why? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torturro Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Moze nie znaja angielskiego :):):) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Masz rację. :) Zawsze skopię pisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 ale ooo sssoooo chooozzziiii? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 proszę bardzo :) WWW.WGM.NET.PL Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 (edytowane) Robas. Dzięki za informację Edytowane 13 Lutego 2012 przez Wopoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 zapisałeś się? :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 O ile zarejestrowanie na forum to zapisanie się - tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Coś faktycznie tu u nas w Poznaniu biednie wygląda ten wątek :) Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfman Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 U nas w Poznaniu w ogóle nie ma wątka :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 bo wszyscy na WGM siedzą :biggrin: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 bo wszyscy na WGM siedzą :biggrin: Może nie wszyscy ale sporo - fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 No to i ja się zapisałem w takim razie ;) pozdrF. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek5013 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Tak sobie myślę zimowo dlaczego nie tylko na forum ale i w realu nie ma zdecydowanie aktywnej grupy z Poznania - grupy bezstresowej i widoczne (tu niekoniecznie)j. Nie wątpię że jest aktywność różnych ludzi w wielu miejscach istniejących motocyklowo, ale nie ma czegoś takiego jak cheeling and reelaksing (unikam sugestii).. Why? Ja nie panimaju poczemu ty nie piszisz po polskomu jazyku? ... Poczemu?Przetłumacz to na język którym posługujemy się na co dzień, bo za cholerę nie chce mi się sięgać po słownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras poznań Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 A ja tam polatałem sobie w niedziele, i niestety samotnie. Dawać na miasto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi