Tomek_W Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 to nie mój wątek ale skoro już zacząłem gadać to skończę, Jeszcze mała rada - przy próbie znalezienia sponsora za wszelką cenę musisz dążyć do kontaktu osobistego. Musisz się pokazać od dobrej strony, musisz "sprzedać" swój pomysł. Liczy się kreatywność, spryt i wyczucie przeciwnika :) o tym się już przekonałem, po napisaniu do HORTEXU nie dostałem nawet odpowiedzi, choć list podobno był naprawdę dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 do poznania mam spory kawałek ale do radomia już tylko 40km. oczywiście zgadzam się z tobą że w poważne ściganie trzeba włożyć dużo wysiłku ale jednak niewątpliwie daje to satysfakcję Przepraszam Cię bardzo - szukasz sponsorów i zamierzasz kulać się po Radomiu??! No to powodzenia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 (edytowane) Przepraszam Cię bardzo - szukasz sponsorów i zamierzasz kulać się po Radomiu??! No to powodzenia :icon_mrgreen: można powiedzieć że jestem w tym temacie na doczepkę bo pomyślałem o tym ponownie po przeczytaniu kilku postów, ale na początek radom nie jest zły Edytowane 29 Stycznia 2012 przez tumala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 można powiedzieć że jestem w tym temacie na doczepkę bo pomyślałem o tym ponownie po przeczytaniu kilku postów, ale na początek radom nie jest zły Nikt nie mówi, że na początek Radom jest zły. Wręcz przeciwnie. Ale nie wydaje mi się, abyś (poza rodziną) znalazł jelenia, który cokolwiek Ci zasponsoruje na Radom. Chyba, że uzna, iż dziadek rejestrujący wjeżdżających zakupi np. dużą ilość mrożonek Hortexu, którego logo wyklejony będzie Twój motong....Czarno to widzę...Zainwestuj coś sam, zrób jakiś porządny czas na Poznaniu i who knows... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zainwestuj coś sam, zrób jakiś porządny czas na Poznaniu i who knows...Nakręcaj ludzie jeszcze, to na wiosnę zrobimy "forumowe mistrzostwa świata" w Radomiu. Ktoś strzeli fikołka, ktoś zgruzuje swój pacykowany przez całą zimę sprzęt... będzie wesoło ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Nakręcaj ludzie jeszcze, to na wiosnę zrobimy "forumowe mistrzostwa świata" w Radomiu. Ktoś strzeli fikołka, ktoś zgruzuje swój pacykowany przez całą zimę sprzęt... będzie wesoło ;) Żebyś wiedział, Sherman :biggrin: . Nasze sprzęty są dla nas, czy my dla nich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 A masz chociaż sprzęt na którym chciałbyś się ścigać? Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 znowu aż tak nie przesadzajcie - przecież nikt nie mówi o kwotach jakie przytoczył Yubyczasem niewielka choćby pomoc jest mile widziana i automatycznie zmniejsza nakłady, które trzeba ponieść samemunikt tu przecież nie pisze o zawodowym ściganiu się i zarabianiu na tym kokosów bo w naszych realiach to jest niemożliweczasem można trafić na sympatyka motocykli, który tak jak pisze Sherman chciałby pochwalić się że ma "swojego" zawodnika w sporcie motocyklowymmyślę, że trzeba po prostu o to powalczyć Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 HAhahahaah, ale się ubawiłem z tym Radomiem.Chociaż sam tam jeżdżę, ale głównie dla ustalenia pozycji, techniki.Ale może znajdę sponsora, to będę latał do Radomia 3 razy w tygodniu z logiem sklepu warzywnego "U Joli" Yuby, warzywa to jakoś kiepsko się kojarzą. Może już lepiej jakiś monopolowy znajdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 HAhahahaah, ale się ubawiłem z tym Radomiem.Chociaż sam tam jeżdżę, ale głównie dla ustalenia pozycji, techniki.Ale może znajdę sponsora, to będę latał do Radomia 3 razy w tygodniu z logiem sklepu warzywnego "U Joli"No, ale Ty masz sponsora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 A z tego co wiem to pucharu nie będzie na AD2012. Za całym szacunkiem dla Ciebie.Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę jakie umiejętności posiadają teraz młodzi adepci jazdy po torze, a o sponsorach mogą tylko pomarzyć.Chyba że w mieście Łódź, będzie kogoś stać na wyłożenie 100000zł, tak na początek. Abyś mógł się pobawić w ściganie. Cieszy mnie bardzo Wasza aktywność i wielkie dzięki za każdą podpowiedź.Mam pomysł, mam troche determinacji w tym temaci.. Zdaje sobie sprawe że młodzi pewnie bedą ode mnie dużo lepsi..Widocznie ten "młody" miał wsparcie którego ja nie miałem.. ale jak nie spróbuje to sie nie przekonam..najwyzej powiedzą żebym się puknął w czoło.. Jeśli chodzi o miasto Łódź to przecież nie muszę się ograniczyć tylko do tego regionu.Pasjonuje mnie to bardzo...o kondycje sie nie martwie bo jestem aktywnym zawodnikiem. biegam, skacze, pływam.Jednym moim zmartwieniem to pieniążki. Kolego Sherman wielkie dzieki za rady są bardzo cenne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 (edytowane) Spróbuj z jakimiś niedużymi sklepami motoryzacyjnymi, nie oczekuj wiele. Najpierw jakiś olej, akcesoria, i drobne rzeczy, dzięki zainteresowaniu sponsorów możesz zyskać tych większych. Ale nic za darmo, sam musisz poświęcić całe życie aby coś osiągnąć. Edytowane 29 Stycznia 2012 przez murgal Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 A masz chociaż sprzęt na którym chciałbyś się ścigać? Kasa na sprzęt jest odłożona. Myślałem o Suzuki GSX-R 600 K5 lub K6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Jezu, dajcie spokój. Nigdzie nie ma tak, że od razu się dostaje wszystko na talerzu. Zawsze najpierw coś samemu dać od siebie. Radom to nie jest jakiś mega wydatek, na to się da zarobić. A potem się zobaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 W sumie takie pytanie na forum mnie zdziwiło. Gdyby ktoś znał przepis na sponsoring, to już dawno nie paplał by na forum tylko katował kolejny zestaw opon :D Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi