kaczmar00077 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 A bardzo dobre ceny to ? ;) Bo teraz wiszą 96r acerbiasa bodajże za 215zł czyli cena jest dobra :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Pocieszę cię, jak zrobisz ten "remont" o którym mówisz to te zwłoki dalej będą warte 2900zł. Miejsce 10 letniej crossówki jest na złomie. Tylko zboczeńcy którzy chcą mieć oldscoolowy sprzęt bawią się w odświerzanie tego ale na pewno nie w taki sposób jak ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczmar00077 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ok nie mam zamiaru dużo więcej wołać :) Czy ja pytałem ile za to wezmę i czy się opłaca ? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Pocieszę cię, jak zrobisz ten "remont" o którym mówisz to te zwłoki dalej będą warte 2900zł. Miejsce 10 letniej crossówki jest na złomie. Tylko zboczeńcy którzy chcą mieć oldscoolowy sprzęt bawią się w odświerzanie tego ale na pewno nie w taki sposób jak ty.Może autor tematu to akurat "zboczek" motocyklowy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczmar00077 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Może :D Wiecie co prosiłem o pomoc . Nie dostałem Jej . oki rozumiem ... Wszyscy mają mnie za oszusta. Proszę o zamknięcie ... Po remoncie napiszę do moderatora o otworzenie prześle fotki żeby Wam pokazać że dałem radę .... Pozdrawiam. I miłego sezonu życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Nikt tu twojej krzywdy nie chce, może zrozumiesz to jak będziesz sprzedawał motocykl i sobie to policzysz. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Jak to nie dostałeś pomocy? Patryk_MX chciał Ci załatwić plastiki od 92r Będziesz miał w oryginale;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Proponuje niech autor korzysta z rad kolegów w tym temacie. Niech mu już nikt nie pisze że to nieopłacalne i że jest kłamcą itd. Różne ludzie mają podejście ale podczas sprzedaży dowie się że inwestowanie w to moto było błędem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAMAHAYZ123 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 mój tm jest z 1998 r ale w bardzo dobrej kondycji i śmiało mogę powiedzieć ze nie odstaje wiele od cr 125 2004 r ;-) ale racja stare crossy to nie to co nowsze modele ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczmar00077 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Będę przeglądał temat jeżeli ktoś odpiszę to z góry dziękuję :) Jak cr 250 z tego 92 ma górę zmienioną to nie odstaje od tych na alu ramie . Z tyłu mam amorek ohlinsa z przodu po regeneracji więc zawieszenie też okej też ładnie pracuje . No ale wiadomo nie ta klasa ... Jestem świadom, że stracę na tym . Jeżeli każdą Cr-ke poniżej 95 byśmy brali pod uwagą czy się opłaca remontować czy nie zawsze byłoby nie. i każda leciała by na części ... To ile by Tych motorków zostało ? A to są również wdzięczne sprzęty jak te z młodych lat ... Edytowane 23 Stycznia 2012 przez kaczmar00077 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi