rafael Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Visa Electron jest uznawana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Jeśli to jest karta kredytowa ,a nie płatnicza to tak. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutek65 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Visa to podstawa w rozliczeniach walutowych.O płatnościach PayPal poczytaj tutaj:Płatności i przelewy internetowe — system PayPal Osobiście mam konto na paypalu, i wpłacam tam kasę przed zakupem.Do tej pory nie było problemów ( tfu,tfu,tfu) Piszesz,że chodzi o części.Jeżeli to nie będzie duża wartość, dobrze by było, aby wysyłający określił paczkę jako "gift"- odchodzą wtedy cło/podatki (chyba). Będzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Wszystko racja ale z Visa Elektron byly kiedys jakies problemy. Sprawdz moze ja juz honorują. Najlepiej wejsc po prostu na strone Pay-Pala i poczytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Ale po co wam w tej chwili karty kredytowe do paypal ? Od jakiegos czasu działa tak zwany szybki przelew, gdzie za pośrednictwem specjalnego systemu robisz zwykły przelew i dalej po potwierdzeniu płatności w ciągu max 5 min masz kase na końcie paypal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Dlatego : http://www.paypalsucks.com/ Poczytaj sobie dlaczego karta jest bezpieczniejsza od trzymania pieniedzy na koncie PayPal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 .....no i gitarra, wazne zeby kupic a płacenie to juz w ostatecznosci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Dokładnie, tak jak pisze Yuby, przecież nie ma potrzeby trzymania pięniadzy na paypal-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRIUMPH77 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) Witam Wracając do początku - pytanie o AMER-AUTO - ja kupiłem jakiś czas temu właśnie przez nich swojego HD i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli masz jakieś pytania myślę, ze możesz uderzyć do nich (mi kupili części do HD i przyszły razem z moto), z tego co wiem zajmują się importem z USA już długo. Namiary znajdziesz tu: www.motocyklezusa.pl Edytowane 23 Października 2013 przez TRIUMPH77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi