namber2 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Moje długo oczekiwane i spełnione jedno z marzeń. Edytowane 10 Stycznia 2012 przez namber2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek2257 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Gratuluje piękna maszyna.. Warto mieć takie marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zajebisty aerograf :buttrock: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ja mam pytanko, jak się sprawują takie ogromne kufry w grubasie? Dużo więcej spala no i jak ze stabilnością? Aerograf fajny, kiedyś w necie nawet tą grafikę widziałem, ale mi jakoś do Grubcia nie pasi ;) Cytuj Mój kanał Youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdul22 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Piękna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_moto Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Mimo, że mi podobają się turystyczne i sportowe to ta maszyna mnie urzekła. Piękna i super bak wymalowany. Edytowane 10 Stycznia 2012 przez Mateusz_moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namber2 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dzięki za pozytywne opinie :notworthy: Ja mam pytanko, jak się sprawują takie ogromne kufry w grubasie? Dużo więcej spala no i jak ze stabilnością? Aerograf fajny, kiedyś w necie nawet tą grafikę widziałem, ale mi jakoś do Grubcia nie pasi ;) O gustach się nie dyskutuje :wacko: , a co do spalania to zamykam się średnio w ok. 8l/100km, ale coś za coś, można zabrać pół szafy ze sobą.:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ładny Cruiser , z tym aerografem nie powtarzalny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Fantastyczna grafika, motocykl bardzo spersonalizowany i nietuzinkowy. Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 moim zdaniem ten aerograf jest na maksa wieśniacki, ale o gustach się nie dyskutuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Jak widać są tacy którym się podoba i tacy którym sie nie podoba.Ja nie lubie takich moto, a takie grafiki uważam za tandetne.Szczęśliwie świat jest duży i każdy znajdzie coś dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Mi się podoba i gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) zajebisty :biggrin: gratuluje :flesje: Edytowane 21 Czerwca 2012 przez JACK. Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi