ponJacek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 dobry i niedrogi kask? Ktoś, cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 dobry i niedrogi kask? Ktoś, cos? Nie drogi czyli do 1000zł? Do 2000zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Dokładnie, tu nic nie idzie w parze. Dasz 500 to wymienisz po sezonie, 1000 to po trzech, czterech... Ja dałem 2600 i śmigam ósmy bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ze się taki np. Ls2 po sezonie rozpada? Nie wiem, nie miałem Ale to ciekawe .. choć nie sądzę, że tak jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Może nie rozpada, ale wyrobi się i jest jakby rozmiar większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 ok, ale to raczej trzeba liczyć w głowo godzinach a nie w latach ogólnych :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 A z Schuberthem S2 ma ktoś do czynienia?Wczoraj mierzyłem GT Aira i Schubertha , leżą podobnie, cenowo za GT Aira chcą 500zł więcej i się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Kumpel ma i nie narzeka, ale ja i tak kupię GT ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Schubertha w dobrej cenie oferują mi tylko białego lub czarnego a Shoei ma lekko większy wybór więc skłaniam się ku niemu bardziej :)Ale jeszcze podjadę jutro w motoakcesoriach zerknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Schubertha w dobrej cenie oferują mi tylko białego lub czarnego a Shoei ma lekko większy wybór więc skłaniam się ku niemu bardziej :)Ale jeszcze podjadę jutro w motoakcesoriach zerknąć.Bierz Shoei a nie pozalujesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 W moto akcesoria to tylko dopasuj rozmiar i kup przez net, lub jak masz możliwość to w innym sklepie. M A mają drożej dwie, trzy stówki na sztuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Tylko zapięcie będzie na lewą stronę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Mario! Gdzie jest różnica na shoei dwie czy trzy setki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Za taki sam model, to samo malowanie dać 2499 czy 2199.. No fakt, żadna różnica :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 hahaha można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi