teodor2424 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Pewnie, ze nie ma co kruszyc kopii. Gadamy raczej o bardzo mało ważnych rzeczach ale czyms trzeba zabic ten czas do wiosny :icon_biggrin: Heldy są OK, to wszystko :icon_biggrin: to się okaże jak przyjadą moje Score za 380zł to była okazja, tyle tylko że ich na łapach nie miałem nigdy i nie wiem jak leżą:)Ewentualnie zwrócę.Pogadamy we wtorek środę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 i jak pasuja Score ? Widze że idziemy podobnym tropem . Teodor2424 rękawice już masz teraz szukasz kurtki. Ja mam obie rzeczy przed sobą. Powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teodor2424 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Rękawice mam, leżą idealnie, byłem nawet w garażu przymierzyć się w nich do manetek, i chwyt naprawdę jest zajefajny :), nie krępują ruchów, są elegancko dopasowane, usztywniają ładnie nadgarstek.Miałem tylko jeden problem z Tymi Score, bo pierwsza para przyszła mi z małym rozdarciem skóry z zewnętrznej strony, sprzedawca nie zauważył, ale wymiana poszła migiem i nie poniosłem żadnych dodatkowych kosztów, więc wszystko ok.Co do kurtki to szukam czegoś lepszego niż obecnie posiadaną no-name :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Inwestuj w Gore-tex (Rukka, Held, Rev'it) - w razie czego służę pomocą (sam jeżdżę w komplecie tej pierwszej firmy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ja polecam jeszcze Hein Gericke z GTX, fajne sa u nich texy łączone ze skórą. Mam, to wiem co pisze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 a ja tylko moge odradzić alpinestars wrv czy jakoś tak. do dupy na maxa. nie są drogie i to jedyna zaleta. gore słąbo trzyma, przemakaja, mega nie wygodne, podszewka sięzwija jednym słowem pełny shit. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Popieram Barta - te Alpiny nadają się raczej na narty a nie na moto (ale to dlatego że ta membrana jest gruba, jak w zwykłych zimowych rękawicach, podczas gdy większość rękawic ma cieńszy Gore tex X-trafit). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hein Gericke Polska Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Z Hein Gericke polecam http://www.hein-gericke.de/motorradhandschuhe/hein-gericke-sports-leather-gore-texr-x-trafit-handschuhe-schwarz.htmlhttp://www.hein-gericke.de/motorradhandschuhe/hein-gericke-leather-x-trafit-gore-texr-glove.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 a z ciekawych opcji z goretexem widziałem rekawice z dainese. tanie nie są ale za to zaje***ste Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reed Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Co do kurtki to szukam czegoś lepszego niż obecnie posiadaną no-name :)Podczas zimowych promocji udalo mi sie kupic Rukke z GoreTexem o 150EUR taniej. Teraz jest dobry czas na takie zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Wielu nawet mając tego świadomość, i tak odwlekają zakup na wiosnę a potem narzekają że drogo :laugh:. PS. Z rękawic Held na ten rok wprowadza fajny patent, model Air n Dry - dwie rękawice w jednej. Tylko cena z kosmosu, choć zakup dwóch par o podobnych właściwościach wyjdzie drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Może jest ktoś zorientowany w temacie rękawic Alpinestars WR-3?http://www.4motos.pl/pl/p/Rekawice-Alpinestars-WR-3-GORE-TEX/1230Zastanawiam się nad nimi, ewentualnie nad czymś z oferty Helda, który jak widzę jest polecany. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Troche odświeżę temat. Chce sobie sprawić coś porządnego z GTXem najlepiej x-traft. cena nie ma większego znaczenia bo na tym ciężko zaoszczędzić. Możecie cościekawego SPRAWDZONEGO polecić?? Nie ukrywam że bardzo mnie interesują opinie na temat użytkowania rekawic dainese z gore. dziek iza opinie Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karen Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 (edytowane) Odkopuję.. Chociaż kolega wyżej odkopał i odzewu nie było, to mam nadzieje, że tym razem jakiś będzie ;) Poszukuję rękawic, które:1) nie zrujnują mi budżetu i nie będą wymagały zaciągania kredytu2) nie spowodują, że stracę z organizmu całą wodę latem3) nie będę musiała w temperaturach +5stopni po powrocie do domu trzymać rąk godzinę nad gazem, żeby lód z palców się roztopił Jeżdżę teraz w Rukka Apollo tyle, że jakieś 2 rozmiary za duże (chłopaka, pożyczka) i jest mi w nich zimno, pomijam fakt, że kiepsko czuje manetkę. Jak włożę do środka zwykłe rękawiczki to jest dobrze, ale nie w tym rzecz raczej ;) Czy przy pasującym mi rozmiarze byłoby.. cieplej? Bo z Apollo podobają mi się, jako kobiecie :P te http://allegro.pl/re...2740808838.html . Szkoda, że taka cena.. Z Helda na ciepłe wyglądają Season http://allegro.pl/re...2702907315.html , ale w nich latem chyba nie wyrobię. Typowo letnie są znowy te Heldy, które mi się podobają http://allegro.pl/re...2709732800.html , ale tutaj problem wyjdzie jesienią/wiosną. Może więc coś z Dainese? Macie jakieś propozycje na temperatury od +5 do +30 w góre? Najchętniej z Gore. Edytowane 4 Listopada 2012 przez karen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 na lato kup sobie rękawice z perforowanej skóry na jesień/wiosnę jakieś tekstylne w membraną na zimne dni - grzane manety nie wyobrażam sobie jazdy w tych samych rękawicach przy temp. 5 stopni i 30 stopni - tego się nie da połączyć Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi