thomyk Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 byle dobrej jakości i żeby pasowały ... nie jakieś chinole ... Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 mozna robic takie miksy ale jak ktos dobrze sie zna na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Witam!Jeden problem rozwiązałem polowicznie powodem gaśnięcia podczas deszczu są fajki.Ale tu pojawia się problem w znalezieniu zamienników za rozsądna cenę moto GSF 600 1995 rok VIN GN77B... orginaly kosztują z tego co się orientowałem 120 zł ..... za sztukęGdzieś w necie wyczytałem ze koleś zamontował fajki od VW silikonowe. Czy nie ma przeciwwskazań aby takie wsadzić ? Nie ma żadnych poza zakazem jazdy w deszczu :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Witam!Jeden problem rozwiązałem polowicznie powodem gaśnięcia podczas deszczu są fajki.Ale tu pojawia się problem w znalezieniu zamienników za rozsądna cenę moto GSF 600 1995 rok VIN GN77B... orginaly kosztują z tego co się orientowałem 120 zł ..... za sztukęGdzieś w necie wyczytałem ze koleś zamontował fajki od VW silikonowe. Czy nie ma przeciwwskazań aby takie wsadzić ? Poczęści sam odpowiedziałeś sobie na zadane pytanie. Jeśli oryginał rozwiązuje problemy a zamienników za rozsądną cenę nie ma to też nie ma co rzeźbić, pytanie co by było gdybys z takimi vw fajkami wyjechał w deszczu... Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 http://moto.allegro.pl/fajka-ngk-sd05f-gsf-zabrze-i2160158145.htmldo tego przewody na metry tak jak ktoś wyżej pisał, musisz to tylko dobrze uszczelnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 A sprawdź czy fajki od cbr 600 nie podejdą na długość. Mają takie kapturki u góry chroniące przed wodą. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 A sprawdź czy fajki od cbr 600 nie podejdą na długość. Mają takie kapturki u góry chroniące przed wodą.to są całkiem inne fajki, inny kształt uszczelki Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aloha Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 http://moto.allegro....2160158145.htmldo tego przewody na metry tak jak ktoś wyżej pisał, musisz to tylko dobrze uszczelnićFajka oryginalna ma 95mm wiec twoja będzie za krotka Sprawdzę te w aukcji poniżej i dam znać jak się sprawują http://allegro.pl/ngk-fajka-zaplonowa-sd05fm-kawasaki-zrx-1100-97-00-i2207506958.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aloha Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 A wiec tak ....Problem z gaśnięciem podczas deszczu rozwiązany przez zmianę kabli i fajek.Fajki kupiłem NGK SD05FM pasują wzorowo. Wiec nie ma co kupować oryginałów za 140zl.... Dzieki za podpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi