Sante Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Witam! Czy są jakieś szanse na kupienie jutro w Poznaniu filtra oleju HF-303? Czy zna ktoś sklep otwarty w wigilię? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Przypuszczam, że Motoakcesoria. Oni są czynni "zawsze" :icon_mrgreen: A tak na marginesie - jesteś pewien, że filtr oleju jest Ci niezbędny w Wigilię właśnie? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Są regiony w kraju gdzie filtr w Wigilie mówi ludzkim głosem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sante Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 (edytowane) To będzie prezent dla mojego motocykla :P Edytowane 23 Grudnia 2011 przez Sante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wigilia to normalny dzień roboczy z tym, że godzinny pracy są skrócone do około 13-16, prywatne sklepy mogą być zamknięte. Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 prywatne sklepy mogą być zamknięte. A Państwowe? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 a państwowe to tak jak pisałem około 13-16 zamknięcie. Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario N Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Dzisiejszej nocy motocykle przemówią ludzkim głosem,więc prezent musi być. kup na allegro i połóż pod choinkę wydruk że kupiłeś ,motorek napewno się ucieszy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 a państwowe to tak jak pisałem około 13-16 zamknięcie. Nie zrozumiales... Wskaz mi chociaz jeden sklep Państwowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 To będzie prezent dla mojego motocykla :P No pięknie - to tak na ostatnią chwilę odkładałeś? Nieładnie, nieładnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 (edytowane) Nie zrozumiales... Wskaz mi chociaz jeden sklep Państwowy :DWydaje mi się, że jeszcze w jakiś sposób Społem jest państwowy;> Wiem, już o co chodzi.. Wiesz nawet pod tym kątem nie myślałem..Nie spostrzegłem się..Ale masz racje ! Edytowane 25 Grudnia 2011 przez dejwid Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi