P3NNY Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 CześćWpadła mi ręce kurtka Ixon Pirat tyle że bez podpinki(gdzieś zaginęła). Jako że mam bardzo zdolnego krawca w zasięgu chcę się od Was dowiedzieć z czego uszyć podpinkę? Z czego w większości kurtek one są bo nie ma informacji w sieci o tym; co macie na metkach od nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Często producenci podają, że to poliester. Jak chcesz zaryzykować, to zszyj dwie warstwy takie materiału jak tutaj na pokrowcu na siedzienie (miałem i grzało w tyłek :) ). Zerknij czy na niemieckim eBayu nie sprzedają samych podpinek, może wyrwiesz za parę złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3NNY Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 No właśnie temat do usunięcia bo znalazłem odpowiedź; napisze dla potomnych. Podpinkę można wykonać z takiego materiału (skelp textilmar- w razie jak link wygaśnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Z tego co widze ( moge sie mylic ) to letnia kurtka textylna. Nie wiem wiec, czy podpinka byla do niej wogole przewidziana. poszperalbym po ebay'u jak wroce z pracy to postaram Ci pomoc. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 No właśnie temat do usunięcia bo znalazłem odpowiedź; napisze dla potomnych. Podpinkę można wykonać z takiego materiału (skelp textilmar- w razie jak link wygaśnie).Materiał ma małą gramaturę. Raczej wiele ciepła to on nie zatrzyma. Idź lepiej do lumpeksu i kup za grosze jakiś polar. Będzie taniej i łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3NNY Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 (edytowane) czy podpinka byla do niej wogole przewidziana.Podpinka jest w komplecie z tą kurtką.Tutaj informacje Co do gramatury to bardziej ten link pokazuje jaki rodzaj materiału, grubość dobiorę już na miejscu poradziwszy się krawca. Edytowane 10 Grudnia 2011 przez P3NNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech1986 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 a nie łatwiej będzie kupić jakąś podpinkę pod kurtkę wojskowa? na allegro jest tego pełno, ceny kształtują się od 8zł Cytuj Yamaha RD 250 LC '82 - byłaPannonia T1 '64- jest, w remoncieKawasaki LTD 450 '85 - byłaSuzuki VL800 VOLUSIA 04 - byłaYamaha XV1700 WARRIOR '06- JEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3NNY Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Podpinka pod kurtkę wojaczą wydaje się być dobrym pomysłem tyle że kupując dany rozmiar będzie wymagała przeróbek stąd warto się zastanowić czy faktycznie nie lepiej materiał z metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satrian Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ja do swojej podpinki zainstalowałem maty grzewcze z siedzeń bmw.Były tanie z wyprzedaży. Podpinam to pod gniazdo zapalniczki w moto i...i szukam jakiegoś termostatu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi