Blood Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Piąty bieg wrzuca się w momencie, gdy wskaźnik obrotów wjedzie na czerwone pole :D Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cruenzo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 a jak ktoś nie ma obrotomierza...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemV4 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Jeśli to nie żart, to na prawdę zaczynam się zastanawiać gdzie my żyjemy.To straszne...Jak w książce nie napiszą, że trzeba przy 4500 obr (na przykład) włączyć piąty bieg, to się nie da?Każdy z nas przecież jak zaczynał jeździć, wiedział kiedy przełączać biegi, bo "czuł" silnik.A swoją drogą ciekawe, czy podobne problemy pojawiają się np. na forach właścicieli np. rowerów górskich, bo jak w takim wypadku odpowiedzieć na podobne pytanie - NIE WIEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 To są skutki reformy edukacyjnej i nieznajomości gry w kapsle.Pytanie z du*y, wynikające z braku umiejętności wyciągania wniosków ze zjawisk zachodzących w otoczeniu.Moje pokolenie uczyło się wyciągania takich wniosków podczas gry w piłkę, pływania w stawie, chodzenia na jabłka, gry w kapsle i pikuty, podrywania koleżanek, etc.A teraz? Teraz zadaje się bezwstydnie pytanie w internecie... Żal... Luca chyba na normalnym kursie nie był, bo głupoty opowiada. Moje kursanty muszą wszystkie sześć biegów ogarniać ze zrozumieniem :-) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Tomku , no to ja wjebie kij w szprychy i powiem że wczesniej też talentów nie brakowało tylko nie mieli gdzie pytan zadawać :laugh:Faktycznie , upublicznone problemy o absurdalnie nieskomplikowanej naturze dziwią wszystkich :blink: A pytający na szkolenie , bo , bez względu na okoliczności ,to pytanie poniżej pasa było. :banghead: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi