Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Czerwca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 ... no właśnie. Powiem Wam tak - widziałem setki, a chyba już nawet i ponad tysiąc gleb. Swoich mam ponad 200, więc... A tych widziznych, mniejszych, większych, ze stratami i bez.. będzie ich sporo. Ale to, co wyminął mój klubowicz Mayer podczas naszej wyprawy Enduro Sokoła 4-6 czerwca w góry, to przerosło moje pojęcie o glebach. Gdy dojechałem z aparatem, żeby zrobić zdjęcia, myślałem, że całość jest sfingowana i że specjalnie tak WRke ustawili. Ale gdy spojrzałem na drzewo od którego Mayer się odbił i na które "się wspiął" :lol: , tą obtartą korę :lol: , tą jego potłuczoną nogę :lol: . To uwierzyłem. Ponoć tak przypycił ma WR250, że odbił się od jednego drzewa i zaparkował na przeciwleg;ym :) Oto pełna sesja gleby na fotkach. Czujecie klimat? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Czolem! Miodzio :) :) :).Do cyrku go zapisac ;).A w zasadzie to dobrze, ze mu sie nic nie stalo - to drzewo wyglada twardo :PPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 W podobny sposób śledzine straciłem :) . Gleba niezła, anpeno orginalna :) Dobrze, ze kolesiowi sie nic nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Mial Kolo Farta!!! 8O Dobrze ze nic mu sie nie stalo!!! Pozdro!!! :| Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Koleś jest niezły, to się nazywa opanowanie jazdy na motocyklu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Noo faktycznei wygląda to dość dziwnie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 no comment :eek2: Były jakieś straty w "ludziach", a co z tą WR-ką ?? Kurcze, pierwszy raz coś takiego widze i przyznam, że troche groźno to wygląda :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 8O osz kurde, a w tkore drzewo on walnol?w to na ktorym utkwil?czy to wczesniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 no co... poprostu ponioslo chlopaka :) nie takie gleby sie zdarzaly .... najwazniejsze to to ze nic mu sie nie stalo, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Czerwca 2004 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 osz kurde, a w tkore drzewo on walnol? w to na ktorym utkwil? czy to wczesniejsze? Mówił, że go poniosło na błocie, dupą rzuciło i jakąś skałę po przeciwnej stronie tej dróżki, wtedy Mayer zamiast ująć gazu odkręcił na maksa (uczy się jeszcze chłopak), no i wtedy moto dostało kopa, Mayer spadł na 4 litery, a motocykl wszedł na drzewo. :mrgreen: Znalazłem jeszcze jedną pamiątkową fotkę :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi