egzekutor1000 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 (edytowane) WITAM WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW FORUM OD PIĘCIU MIESIĘCY JESTEM W POSIADANIU YAMAHY VIRAGO 1000 Z ROKU 83 CAŁY TEN OKRES MOTO STAŁO U MECHANIKA I TYLKO SIĘ KURZYŁO PROBLEM POLEGA NA TYM IŻ ROZRUSZNIK KRĘCI JAK OSZALAŁY A WAŁEM OBRACA CO JAKIŚ CZAS I TO PÓŁ RAZU PO TYM CZASIE ROZRUSZNIK NADAL KRĘCI ALE BEZ WAŁU.ROZRUSZNIK ORAZ BENDIX PO REGENERACJI W AUTORYZOWANYM WARSZTACIE.ŻADNYCH ZGRZYTÓW ANI HAŁASU NIE SŁYCHAĆ BRAKUJE JUŻ POMYSŁU MI POMOCY ! ! ! Edytowane 31 Października 2011 przez egzekutor1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Nikogo tutaj nie zmuszamy do pisania duzymi literami, tak ze mozesz przestac.uszkodzenie ktore opisujesz jest typowym uszkodzeniem mechanizmy rozruchowego tego motocykla, jezeli te urzadzenie bylo naprawiane w autoryzowanym warsztacie to wracaj do tego warsztatu z reklamacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Nie chcę się wymądrzać ale w tym autoryzowanym warsztacie nie są chyba zatrudniani mechanicy skoro oddali Ci moto z taką usterką. Dla autoryzowanego warsztatu Twój silnik nie powinien być zagadką bo to podstawowa, starsza, mocna i sprawdzona konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 A jaką masz pojemność silnika ? 920 czy 981 ?(jest napisane na cylindrach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egzekutor1000 Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 witam sorry że tak długo nie odpisywałem ale praca na cylindrach pisze 981 pozdrawiam witam warsztat w którym maszyna przebywała istnieć jeszcze istnieje ale ja nie chce tam wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 A to nie pomogę bo ma już inny bendiks niż 920 . Oddaj do warsztatu niech go zrobią jak należy albo oddają kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egzekutor1000 Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 a jeśli chodzi o autoryzowany serwis to chodzi mi tylko o rozrusznik i bendix uszkodzenia jakie sam znalazłem w rozruszniku zostały usunięte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Poszukaj na forum virago.com.pl Być może więcej się dowiesz jak samemu to naprawić :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egzekutor1000 Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 bendiks został zregenerowany wydaję się mi że problem polega na trybach tylko nie wiem gdzie tego szukać i jak to po fachowemu nazywać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Jak chcesz to samemu robić to serwisówka w dłoń i próbuj, choć może się okazać, że i tak oddasz do mechanika :icon_mrgreen: Jeśli masz zużyte koła zębate to nic nie pomoże poza wymianą (allegro się kłania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi