tiger666 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 ok Mniejsza predkośc= wiecej czasu na reakcje i motocykl innaczej sie zachowuje, czyż nie mam racji? przestance pi erdolic ze to nie ma znaczenia, ale oczywiste jest też to że ryzyko jest wlicozne w ten sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 tiger - 250-tki też się do 100 spokojnie rozpędzą, do 160 podejrzewam że też. Raczej nikt w zakręcie nie będzie zwalniał do 50, jeśli można przejechać go 100.Wolniej jest w wyścigach rowerowych czy konnych - można się przerzucić na ten sport... Podobnie jak Dominik, nie chciałabym być na miejscu Edwardsa i Rossiego. Ciekawe, jak ich kondycja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 no tak, ale innaczej oddają moc po odkręceniu manetki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezka Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) Witam.@ tiger666 - co ty piszesz???... ma być szybciej i jeszcze szybciej.. to są wyścigi.a ty - ograniczyć moc.możesz swoje moto wykastrować,a nie w motocykle wyścigowe :Dpozdrawiamnezka Edytowane 24 Października 2011 przez nezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Wczoraj jeszcze raz obejrzałem dwa okrążenia i dowiedziałem się że jechał na twardej mieszance, jak popatrzyłem to od samego początku miał problemy w zakrętach ....... no ale to takie tam spostrzeżenie nic nie wnoszące w sumie .......... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer72 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Wolniej jest w wyścigach rowerowych czy konnych Tam też zdarzają się NIESZCZĘŚLIWE wypadki, ale to nie temat do "gdybania".Ja od wczoraj chodzę jak struty. Qrwa, nie znałem typa osobiście, a czuję się jakby ktoś znajomy zabrał się na tamta stronę :sad: RIP [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Szok i tyle. Niewiele więcej można powiedzieć. Współczuję jego rodzinie i bliskim. Miał dopiero 30 lat [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 chyba 23 albo 24... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Dokładnie miał 24 lata ...... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 obca osoba a chodzę cały dzień tak struty jakbym kolegę stracił... niech spoczywa w pokoju [*] Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersorok Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Ja od niedawna zauroczyłem się moto gp i tu taki pech nie mówię że to był mój faworyt ale od wczoraj rana jakoś nie potrafię o tym nie myśleć,to takie moje przemyślenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) A mowi sie że sporty walki sa brutalne... Nie pierwszy i nie ostatni pewnie... Niech spoczywa <*> Edytowane 24 Października 2011 przez tiger666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) Ogromna tragedia, dzisiejsze scigacze to juz nie motocykle, tylko pociski... Powinni zblokować troche te moce Dwa lata temu ograniczyli pojmnosc z litra do 800 - i co, technologia poszla dalej, predkosci wzrosly. ok Mniejsza predkośc= wiecej czasu na reakcje i motocykl innaczej sie zachowuje, czyż nie mam racji? przestance pi erdolic ze to nie ma znaczenia, ale oczywiste jest też to że ryzyko jest wlicozne w ten sport. Misku, zanim cos napiszesz to przemysl, 125 - ki rozwijaja juz wystarczajace predkosci aby zrobic sobie calkiem niezle kuku. Nie wiem jak Ty ale w tych wyscigach jie jezdzi kowalski ze Schmidtem tylko najlepsi z najlepszych - kumkasz ? Ostatni wypadek ( smiertelny ) w klasie Moto Gp byl w r- 2003 ( 74 - D. Kato ). :crossy: Edytowane 24 Października 2011 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Szok, cały dzień miałem jakiś nierzeczywisty, cały czas podświadomie myślałem o Marco. Cholernie szkoda człowieka, nie był moim faworytem, ale podobnie jak Lorenzo dwa lata temu, zyskał sobie u mnie podziw za talent i ducha walki. Myślę że po roku, dwu podobnie jak Jorge mógłby być naprawdę wielki. Bardzo niefortunny wypadek, low side to jak mówi Steve Parish z Eurosportu najlepszy wariant jeśli chodzi o glebę. A tu..... eh PS. Moc nie ma tu akurat nic do rzeczy, odjechał mu przód i został przejechany. RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi