Król-X Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witam. Tak jak w temacie szukam czegoś w miarę dobrego do 1 tyś. ! Pisać oferty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Chłopaku co Ty chcesz w miarę dobrego za 1k zł.? Mam Jawkę 50 (silnik w wiaderku, ale cały) możemy się dogadać. :flesje: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 W miarę na allegro znalazłem tylko to.Ale cena spoko :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Tak jak kolega wyżej pisał - za tysiaka nic nie dostaniesz. Chyba, że szukasz jakiejś motorynki lub innego rometa. Napisz co by Cię interesowało, bo po tym co napisałeś, niewiele można odczytać, oprócz arogancji. Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witam. Tak jak w temacie szukam czegoś w miarę dobrego do 1 tyś. ! Pisać oferty !!!Chłopie, zostaw sobie tę Jawę, póki nie będziesz w stanie zakupić Japończyka, bo to nie ma sensu. Ja w Twoim wieku ujeżdżałem Simsona S51 a i tak dobrze się bawiłem :bigrazz: . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Ojtam, ojtam. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz coś blisko tej kwoty. Kilka dni temu kupiłem za trochę ponad 1k fajną GS500E Slingshot z prawdziwym przebiegiem 30kkm. :icon_mrgreen: Pęknięta komora pływaka (drugi komplet gaźników gratis) i kilka drobiazgów do przejrzenia bo stała z rok w zapomnieniu. Wczoraj już jeździłem nią wkoło komina. Przelewa jeden pływak, poza tym ok. To były jej pierwsze kilometry w PL w ogóle. Narazie rozebrana do połowy bo grzebię w niej, zaś poskładam to wrzucę foty. Teraz mam tylko tyle:https://picasaweb.google.com/113681550238652257406/SlingshotGS500E?authkey=Gv1sRgCLqbvf323e-87QE#5666007720581092802 Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Król-X Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Ja napisałem o motorku a nie o oponach Kolego-Dziura ;) Czytaj dokładnie temat bo z tego co widzę to chyba masz trudności z rozpoznawaniem ;) a za 1000 zł to można coś znaleźć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Ja napisałem o motorku a nie o oponach Kolego-Dziura ;) Czytaj dokładnie temat bo z tego co widzę to chyba masz trudności z rozpoznawaniem ;) a za 1000 zł to można coś znaleźć ;) ale co? szukasz sporta, cos na miasto, w teren ? Okresl sie wtedy cos znajdziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Król-X Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Może być to Sport,125cmm,80cmm, takie coś na wieś też ;) co by nie było to bym kupił tylko nie te jawki 50,minicrossy, itp. Może być też Chopper 50cmm ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Ja napisałem o motorku a nie o oponach Kolego-Dziura ;) Czytaj dokładnie temat bo z tego co widzę to chyba masz trudności z rozpoznawaniem ;) a za 1000 zł to można coś znaleźć ;) Wpisałeś że chcesz coś "w miarę", a to była jedyna aukcja spełniająca te kryteria.Jeżeli nawet nie chce Ci się napisać do czego motocykl ma służyć, to nie zdziw się, że nikt ze łzami w oczach nie pobiegł Ci na pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Król-X Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 w miarę dobrego.po 1. jest to Strona o motocyklachpo 2. Jest to dział do Ogłoszeń KUPNA motocykla ! a jak niewiesz to ja już nic nie poradzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 http://otomoto.pl/yamaha-aerox-mbk-booster-rozbity-w-wa-M2735040.html Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Król-X Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 murgal-dzięki to jest w miarę dobry motorek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Tu masz rację, nie opanowałem jeszcze czytania w myślach, więc nie wiem, co chciałbyś kupić. Za tysiąc złotych nie oczekuj jednak fajerwerków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Król-X Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Napisałem jakie chce ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi