DrPlama Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Limo, mój dla przykładu, w cyklu mieszanym, bierze ok. 7.5, w cyklu miejskim 8, na torze jadąc na full bierze 11. Na trasie, jadąc spokojnie 160-180 km/h maksymalnie, delikatnie pracując gazem, osiągam ok. 7. zgodze sie za wszystkim poza jazda w trasie przy 160-masz wtedy 7-8 tys obrotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Wiele jest przykładów na to że cena nijak nie jest adekwatna do jakości :bigrazz: . Zarwóno w strone za drogich jak i za tanich sprzętów. Zazwyczaj dłuższe męczenie przez telefon i dodatkowe zdjęcia wystarcza do poprawnej oceny sytuacji ;] PSFalco na trasie 7-8L/100km z plecakiem , dramatu nie ma . Moze jakbym samemu pałował to więcej , tak to strach o plecak :bigrazz: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Czy mi się wydaje, czy temat miał być o podejrzanych motocyklach a nie żaleniem się komu ile pali?! Temat o podejrzanych motocyklach juz jest na forum. Nie ma sensu go dublowac, wiec dobra opcja jest zalenie sie ile komu pali :) Pzdr Edytowane 30 Października 2011 przez bibor80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Tak, pięknie. Jazda 120 km/h na 6. biegu, kiedy przy tej prędkości można by rozważyć wbicie dopiero 3. Nie czaje ludzi, którzy chcą mieć litra, tym bardziej V i nie do przyjęcia jest dla nich większe spalanie. Mocna V-ka, która uwalnia tą moc, musi zeżreć, koniec dyskusji. Inaczej jest to potulny Bandit, do tego zmulony. Jaki w tym sens? Limo, mój dla przykładu, w cyklu mieszanym, bierze ok. 7.5, w cyklu miejskim 8, na torze jadąc na full bierze 11. Na trasie, jadąc spokojnie 160-180 km/h maksymalnie, delikatnie pracując gazem, osiągam ok. 7. U Włoszczyzny wartości są większe :) .BTW. Nie przesadzajmy z tym spalaniem. Mocne R4, już nawet 600 też potrafi bez problemu łyknąć 10. liczy się lans! ktoś ma sportowego 1000 ale nie odwija bo to niebezpieczne i motocykl dużo pali i się silnik zużywa :icon_biggrin: moja R4-600 pali tyle co V2-1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi