Sante Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Zacznij od nasmarowania linki gazu. Psiknij do środka WD-40, pokręć linką i zobacz czy coś się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Zwróć też uwagę czy linka nie jest gdzieś mocno zagięta lub przygnieciona zbiornikiem paliwa lub innym elementem. Na lince jest regulacja tak jak przy rowerze. Poluźnij tak aby linka miała trochę luzu czyli żeby gaz nie był "na sztywno". Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 (edytowane) W ramach ciekawostki dodam że ci "bystrzejsi" z mojego osiedla podkręcali sobie kiedyś wolne obroty na lince ( to był lans jak czyjaś motorynka/komar chodziły na wolnych :cool: ) ale rozkminić dlaczego obroty wzrastają po przekręceniu kierownicy juz nie potrafili :icon_twisted: Edytowane 15 Października 2011 przez wojtek2812 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Lunka nie jest nigdzie mocno zagieta. A moze to buc wina jak sie wklada poczatek linki do raczki i jesen element za mocno wystaje i ociera i tak ciezko chodzi. Moze byc tego wina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 (edytowane) Jak coś ociera, to oczywiście, a nie jest ta linka postrzępiona? tzn. jak wystaje z pancerza, tego czarnego, to nie widać,żeby była gdzieś rozwalona, czyli to, z czego jest skręcana się porozrywało i wychodzą druciki? Z ZAWORAMI BYŁO DOBRE, USMIAŁEM SIĘ :D (800 post w 5 lat :P) Edytowane 15 Października 2011 przez markos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 A czy jak dodasz gazu to rączka zwana manetką, szybko sama wraca do swojej pozycji 0 ? Jeśli tak to ktoś mógł zmienić sprężynę w gaźniku na bardziej twardą i trzeba więcej siły. Jeśli wraca powoli to znaczy że gdzieś linka się blokuje najprawdopodobniej ( jeśli to nie jej pancerz) to przyczyna leży w połączeniu z manetką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny Opublikowano 19 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Ahh widzisz ten moj post ;D Zrobie to za pare dni teraz jestem chory ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi