bartMFK Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 kolego Mazi z roku osiemdziesiątego dziewiątego! jesteś pan uciekinier z frontu picia wódki bez przepitki, ewentualnie z zapijania jej piwem. pańskie insynuacje co propagowania przezemnie treści nieodpowiednich to zarzuty o charakterze politycznym. pan jesteś świnia! nie po to my, stunterzy miast i wsi, zjednoczeni pod wspólnym sztandarem "DAJ MU" bądź "WIĘCEJ SZATANA" walczyliśmy z takimi jak pan zakałami narodu, by teraz nas opluwac żądam od pana satysfakcji! tak! wyzywam pana na pojedynek. niech pański ordynans zjawi się kolejnym razem w rzeczonym klubie i poinformuje o rodzaju wybranej przez pana broni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 byc sekundantem waszym musze,by zasady zachowane zostały ja wam bron wybiere.A tak na serio to fajnie lataja chlopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Zło dobre w ch*j moim zdaniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Najlepszy jest cross na końcu :bigrazz: Choć faktycznie przez wasz "miejski terror" - opinie mamy jaką mamy :banghead: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi89 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Panie Barcie, Pan nie skończył prawa żeby mi tak perfidnie dogadywać !Wiec zapraszam do Krakowa - bron wybrana, wódka, piwo (perła naturliś) czyste, niemieszane !Wyzwany Pan czuj się, bo ja już po treningu jestem (po piwie i wodzie bez czystego niemieszanego) !ale bowiem powiadam Ci, niby stunterze z najmniej poczytalnej gazety w Polsce - będzie grubo !v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziancioł Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 czy ja uslyszalem slowa "czyste" i "mieszane ????? <("o)> zeby nie spamowac to powiem ze jestem w szoku. na stójce po deptaku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi89 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 tak drogi bracie motonito, zaiste nie wprowadziłeś w błąd swego zmysłu słuchu i wzroku !za mało Ci do rangi "wąchacz spalin".żeby nie spamować - to nie stójka tylko jazda na świecy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 22 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 http://img156.imageshack.us/i/57614172300x300.jpg/ Panie Mazi, sam żeś Pan tego chciał! Przy okazji, zamieszczam zdjęcie jednego z tych strasznych motocyklistów na świecy z widoczną tablicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Psują nam opinię,nie jeżdzą w kamizelkach :angry: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 (edytowane) Z tego co się orientuję, błaznowanie na motocyklach pochłania nieporównanie mniejszą liczbę ofiar wśród osób trzecich, niż pijacy za kierownicą - więc pełen szacun dla łódzkiej ekipy. A dopóki są na świecie ludzie, którzy wykorzystują pojazdy mechaniczne do zabawy, dopóty wiadomo, że świat nie ulegnie totalnemu spedaleniu i jest szansa, że nie będziemy żyli w ekologiczno-erotycznym śnie błaznów, którzy wmawiają nam, że elektryczne samochody są super, że moc nie jest potrzebna, że prędkość zabija i że bezpieczeństwo jest najważniejszą sprawą na świecie. Ps. Jak dla mnie minus tylko za jedną akcję - przejeżdżanie na czerwonym świetle :icon_rolleyes: Edytowane 22 Września 2011 przez Sherman Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Z tego co się orientuję, błaznowanie na motocyklach pochłania nieporównanie mniejszą liczbę ofiar wśród osób trzecich, niż pijacy za kierownicą - więc pełen szacun dla łódzkiej ekipy. A dopóki są na świecie ludzie, którzy wykorzystują pojazdy mechaniczne do zabawy, dopóty wiadomo, że świat nie ulegnie totalnemu spedaleniu i jest szansa, że nie będziemy żyli w ekologiczno-erotycznym śnie błaznów, którzy wmawiają nam, że elektryczne samochody są super, że moc nie jest potrzebna, że prędkość zabija i że bezpieczeństwo jest najważniejszą sprawą na świecie. Ps. Jak dla mnie minus tylko za jedną akcję - przejeżdżanie na czerwonym świetle :icon_rolleyes: Musisz jeszcze chyba dorosnac - pytanie czym bedziesz smigal jak sie zapasy ropy naftowej skoncza ? Ja z pewnoscia juz teg nie dozyje - cale szczescie zreszta, :icon_mrgreen: Ty jednak masz to jak w banku :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 A ja tam wolałbym zapie**alać elektrycznym moto jeśli osiągi byłyby porównywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Zajebiscie :)Aczkolwiek KtS1 fajniejsze. Nie ma to jak dobra akcja na miescie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 jezdzic trzeba,jak oni czy nie oni niewazne czym bylem mialo 2 kola i w h.j mocy,by buczalo i palilo gume ale swiatla szanowac trza jak w morde strzelil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 jezdzic trzeba,jak oni czy nie oni niewazne czym bylem mialo 2 kola i w h.j mocy,by buczalo i palilo gume ale swiatla szanowac trza jak w morde strzelil. Musiałem troche posiedzieć i pomyśleć nad tym co napisałeś, bo nie wiedziałem po kiemu to.. :) Następnym razem, prosze pisz POPRAWNĄ POLSZCZYZNĄ ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi