skolim1993 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 (edytowane) znalazłem stary silnik lecz nie wiem od jakiego on motoru jest a już kilkanaście osób się pytałem i nie więc pomyślałem może ktoś w sieci coś mi podpowie:) Edytowane 4 Września 2011 przez skolim1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 znalazłem stary silnik lecz nie wiem od jakiego on motoru jest a już kilkanaście osób się pytałem i nie więc pomyślałem może ktoś w sieci coś mi podpowie:) nie ma go w necie czyli nie istnieje :icon_biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skolim1993 Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 jeszcze jedno zdjęcie:) i kolejne i jeszcze znaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Znaczek wyglada jak planeta :icon_razz: klik Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Iż Planeta Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skolim1993 Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Iż Planeta znaczek taki sam ale ta metalowa obudowa zapłony sie nie zgadza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 hej!To iż-56, model pośredni pomiędzy 49, a planetą. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 hej!To iż-56, model pośredni pomiędzy 49, a planetą. pozdrawiam Masz rację, moja pomyłka ponieważ nie zauważyłem pokrywek na kanałach cylindra które są charakterystyczne dla Planety Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi