CzLop Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 korupcia wszędzie tak jest... niestetyy Cytuj Żeby jeździć trzeba mieć benzynę we krwi, ale i olej w głowie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Dzisiaj przesłuchał go prokurator i mimo wszystko, trochę mnie zdziwiło, że facet pamięta z tego dnia tylko, że zjadł śniadanie ze współpracownikami...Wina puszkarza jest ewidentna, więc nie wiem, czy faktycznie stracił pamięć, czy adwokaci mu taką strategię doradzili? Jeśli tak, to po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Mnie to akurat nie dziwi. Chyba to typowa sytuacja, że przy poważnym dzwonie traci się pamięć. Mój najpoważniejszy wypadek na moto skończył się poważnym poturbowaniem, bez złamań, ale straciłem przytomność w wyniku silnego uderzenia głową o asfalt (pęknięty kask) i też nic z wypadku nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigstach Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 pomroczność jasna :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Widzieliście młodego Wałęse w TV? Troche mu sie schudło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Powiedział że nie wsiądzie na moto.... Cienias... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Przejdzie mu. Ja miałem identyczną myśl jak siedziałem w szpitalu po dzwonie. Wręcz olśniło mnie, jakim idiotą byłem decydując się na uprawianie tak niebezpiecznego sportu. A następnego dnia kombinowałem, jakby tu furę do życia przywrócić... Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Przejdzie mu. Ja miałem identyczną myśl jak siedziałem w szpitalu po dzwonie. Wręcz olśniło mnie, jakim idiotą byłem decydując się na uprawianie tak niebezpiecznego sportu. A następnego dnia kombinowałem, jakby tu furę do życia przywrócić... Ja cały czas twardo mówiłem,że bede dalej jeździł, nawet na bloku operacyjnym to powiedziałem, co jakiś lekarz skomentował słowami '' Ty to masz ku*wa nasrane pod kopułą'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 ..... ale jesteście Menscy :D p.s. No schudło mu się, dużo pracy przed nim, dużo ..... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 ..... ale jesteście Menscy :D Nie widze tutaj powodów do robienia sobie jaj. Zobacz jaki przekozak. http://www.youtube.com/watch?v=fPfTtP66nO4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Nikt nie kozakuje - po prostu co masz robić dalej? Jeżeli już raz wsiadłeś na siodełko albo poczułeś bluesa w innym sporcie, to przecież nie zaczniesz grać w bierki albo chodzić do teatru. Sam siebie nie oszukasz... Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1981 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 (edytowane) ehhhh cos wiem o wypadkach Edytowane 17 Listopada 2011 przez Dawid1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 p.s. No schudło mu się, dużo pracy przed nim, dużo ..... No zwlaszcza na rehabilitacji z NSZ-tu :icon_mrgreen: Ale PR sobie niezly robi Wina puszkarza jest ewidentna, więc nie wiem, czy faktycznie stracił pamięć, czy adwokaci mu taką strategię doradzili? Jeśli tak, to po co? U mnie jest tak samo i w glowe zachodze o co kaman ?Byc moze jako polityk i osoba na swieczniku musi byc czysty i nawet moga stwierdzi biegli ze jechal 50 km/h Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Też byś nie wsiadł. Wsiadlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Ja chcialem jak najszybciej wypieprzac ze szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi