Bartosz Opublikowano 13 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2002 witam,czy ktos ma jakies informacie linki do fotek wlasne przezycia i spostrzezenia co do tego motockla???? co o nich sadzicie :?: :?: tak wlasciwie to jest to firma taka jak H-D czy cos w stylu firmy ktora przerabia?? pozdrawiam 3majcie sie :D mam jedna stroonke:-) www.bosshoss.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorsześ Opublikowano 15 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2002 Ja.Blyem w Stamach w Sturgis. Widzalem slyszalem nawet mnie pewien pan imiem John ktorego pozdrawiam przewiozl. No wiec:Silnik Shevroleta 10 cylindrow dwa biegi 502 KMDlugi strasznie dluginiskiszeroki i ultra glosny. Nie wspominajac o trajkach opartych na Boss Hossie. Jesli chcesz moge Ci przeslac troszke materialow na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2002 Ja też poproszę te materiały !!!!!Tak w ogóle to fajna stronka.Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorsześ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2002 Bartek, Pawel, Rozumiem chcecie kupe fotek i dosc obszerny opis??? :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 16 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2002 Dla mnie jest to przerost formy nad treścią. No ale go gustach się nie dyskutuje.Poza ogromną masą i geometrią nadwozia kwalifikują pojazd tylko na amerykańskie proste i długie highway -e. I jeszcze to sprzęgło hydrokinetyczne-nawet nie możesz pomieszać biegami :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2002 Bartek, Pawel, Rozumiem chcecie kupe fotek i dosc obszerny opis??? :D Tak, tylko żeby mi skrzynki nie zapchało :D . Prześlij : [email protected]Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naro Opublikowano 17 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2003 PODOBNO KAŻDY MODEL JEST INNY I NIE MA DWÓCH TAKICH SAMYCH.U NAS TO NIE WIEM GDZIE BY MOŻNA JEŻDZIĆ?CHYBA NA PASIE STARTOWYM LOTNISKA W TĄ I Z POWROTEM.ALE TRZEBA PRZYZNAĆ ŻE WRAŻENIE ROBI I NIE MOŻNA PRZEJŚĆ OBOK NIEGO OBOJĘTNIE VALKIRIA PRZY NIM WYDAJE SIĘ TAKA malutka.NO I NIE RZYCZĘ SIĘ PRZEWRÓCIĆ TAKIM PÓŁTONOWYM POTWOREM. :? :? :? :? WIEM ŻE OPIS BYŁ W KTÓRYMŚ ARCHIWALNYM ŚM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUshi Opublikowano 17 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2003 Jak dla mnie zdecydowana przesada :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 17 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2003 dla mnie był by idalny gdyby miał budowe dragstera i jego osiągi:) juz by, chyba turbiny ani NOS-a niepotrzebował :lol: ciekawe czy te hoss boss na koło idzie??? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karlik Opublikowano 18 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2003 Tu masz adress http://www.bosshoss.com widzialem to kilkakrotnie, ale nie jechalem!! Wielkie to to jest naprawde i ryczy tez niesamowicie, mam tez kilka fotek jak cos to moge podeslac!! Pozdro Karlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scibor1 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2003 Tu masz adress http://www.bosshoss.com widzialem to kilkakrotnie, ale nie jechalem!! Wielkie to to jest naprawde i ryczy tez niesamowicie, mam tez kilka fotek jak cos to moge podeslac!! Pozdro Karlik eeeeetamostatnio po pogrozkach odnosnie biodiesli zglebilem temat motocykli napedzanych dieslami i pilnie potrzebuje 185000 USD na Y2K:) -> http://marineturbine.com/superbike/default.htmech, ide puscic totolotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naro Opublikowano 20 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2003 SCIBOR1 KURCZĘ JAK WYGRASZ W TOTKA TROCHĘ WIĘCEJ, NIE MAM NIC PRZECIWKO TEMU ABYŚ MI TAKIE MOTO SPREZENTOWAŁ :) :) :evil: :evil: :D A JEŚLI WYGRASZ TLKO KASĘ,KTÓRA STARCZY NA JEDN TAKI RZEŹNICKI SPRZĘCIOR TO CHYBA DASZ SIE PRZEJECHAĆ?CO?PLEASE!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scibor1 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2003 A JEŚLI WYGRASZ TLKO KASĘ,KTÓRA STARCZY NA JEDN TAKI RZEŹNICKI SPRZĘCIOR TO CHYBA DASZ SIE PRZEJECHAĆ?CO?PLEASE!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: noooo, nie wiem... a masz prawko na moto? :evil: :) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mar3cki Opublikowano 28 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 trike sa super :evil: chcialbym miec taka :) no moze kiedys...scibor1 dasz sie przejechac :?: prosze prosze :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scibor1 Opublikowano 28 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 trike sa super :) chcialbym miec taka :evil: no moze kiedys...scibor1 dasz sie przejechac :?: prosze prosze :evil: kurcze, chyba trzeba bedzie powolac komitet kolejkowy i robic zapisy na jazdy probne... :) a moze na kartki :?: ale najpierw musze wygrac w tego totka - a jak nie wygram to coz - pociagne koncepcje budowy SAMa dwukolowego 2,0 V6 z automatem, w koncu juz zaczalem gromadzic materialy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi