TybuR Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Młody ja się sam obronię, więc nie szczekaj.Jak widać nie bo wszędzie Cię broni :laugh:Zadałem Ci pytanie, na które nie umiałeś mi odpowiedzieć i zaraz wszechmocny obrońca Limo zaczyna swoje pier..nie o kolanie :laugh: Edytowane 7 Czerwca 2012 przez TybuR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dawaj na kartingowy, pokazesz nam pare numerów, podobno taki kozak jesteś?A gdzie słyszałeś ze kozak jestem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Limo przy twojej jeździe pewnie dot 3 sie nie zagotuje:) zartuje :) A ja nadal uważam ,że mam racje :) mówcie sobie co chcecie :) internetowi pociskacze:) tak swoją droga u nas jest taka zasada ,że jak ktos przychodzi to się przedstawia :) ale to tylko pokazuje jakimi jestescie ludzmi:) Może też zaczniesz mowic na temat swojej liczby postów albo o tym ze jestes moderatorem?? nie chce zasmiecac tematu dajcie znac kiedy na tor a tak wam obsmaruje dupsko ze nie bedziecie wiedzieli który dubel wam sadze:) żegnamDanon,zapewne tutaj? Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Haha sory ale zdenerwowałem się :) na pewno jesteście lepsi ode mnie:) no już chłopaku spokojnie w razie czego na torze pojawiać się będę w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 No ja bardzo chętnie zobaczę jak jeżdżą prawdziwi kozacy.A na który tor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ktos chetny na 18 pod PiP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Haha sory ale zdenerwowałem się :) na pewno jesteście lepsi ode mnie:) no już chłopaku spokojnie w razie czego na torze pojawiać się będę w sierpniuWcale nie lepsi, tylko chetnie skonfrontujemy swoje mizerne umiejetnosci z kims na prawde dobrym.Ja lubie jeździc z lepszymi, bo mogę się podciągnąc choć trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Jak widać nie bo wszędzie Cię broni :laugh:Zadałem Ci pytanie, na które nie umiałeś mi odpowiedzieć i zaraz wszechmocny obrońca Limo zaczyna swoje pier..nie o kolanie :laugh: Gościu malinowy, chcesz to z Tobą też mogę się wybrać na winkle :bigrazz: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 A który sugerujecie?? chodzi o tor tak żebym mógł pojeździć z chłopakami ode mnie z ekipy i żeby nie było za drogo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 wydaje mi sie ze Moderator powinien dawac przyklad innym a nie spamujecie nam watek i ciagniecie temat bez sensu. Jak chcecie to piszcie sobie ma PW wydaje mi sie ze reszta rowniez nie ma ochoty czytac waszych wzajemnych zatargow, forum nie jest do takich spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 W takim razie radom lub lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) To dawaj termin (dla mnie dowolny) i lecimy.Tylko DOT-6 zaleję, bo mi sie zgotuje.o , taki http://www.ompracing-store.com/Liquide-de-frein-OMP-Dot-6-250ml-260C-p-30714-c-8_37.html#FP Edytowane 7 Czerwca 2012 przez kivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ja pier...To już baby tak nie pierd... Jak wy.Dajcie se kur.. Z tym na luz i zalozcie inny temat.Ktos chcę polatac dziś powiedzmy o 18.30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Mówić do Ciebie kivi czy buraku?? bo nie wiem czego nie rozumiesz w słowach "przepraszam za pomyłkę" Marcino ja odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Buraka to masz w majtkach, synuś.A za co przepraszałeś młodziak?za to że jest jednak dot-6? Edytowane 7 Czerwca 2012 przez kivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi