Sygnet Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Dziś się poddałem, ale znalazłem już na necie instrukcje i teoretycznie obczajam jak przełączyć w tryb serwisowy jutro sprawdze w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Ja to kiepski jestem w elektryce, ale jak cos potrzeba to PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Jest ktos chetny pokrecic się po okolicy? Start 10.30. Trasa do ustalenia. Zakrety ponoc w remoncie. Ja startuje 10.15 spod marcpola w markach. Jutro moto oddaje do warsztatu wiec pewnie. Tydzien przerwy się szykuje. Bylem zobaczyc co z remontem naszych radzyminskich zakretow. Remont chyba zakonczony tyle że nie da się już jezdzic po winklach. Połatali trase sliskimi latami. W prawy łuk wchodzilem zazwyczaj 100 110 knh. Dziś przy 75 tyl stracil przyczepnosc. Także najlepszy kawalek w okolicy to już historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zajebiście... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_CBR Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Jest jeszcze jedno miejsce. Przy samym Statoilu. W zależności od umiejętności można się złożyć w 4-5 zakrętów. Droga raczej mało uczęszczana chociaż mogło się to trochę zmienić z powodu budowy kilometr dalej. Asfalt jest ładny, gładki i bez dziur. Niestety droga jest trochę węższa niż na tamtych zakrętach i w jednym miejscu mocno zarośnięta więc raczej odpada jednoczesna jazda kilku osób. Na mapach google nie jest tam zaznaczona droga ale widać ją na zdjęciach satelitarnych.52.470658, 21.320792 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Tam naprawdę jest wąsko. Ostatnio było mnóstwo piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Michalski ogarniasz coś z moto czy Hornet zostaje?Daj znać jak z dowodem bo coś czuje że jak zostawie moto w warsztacie to odbiore w piątek. Wtedy byćmy polecieli do Radomia 13.08. Cos mi zaczęło cykać. W warsztacie sprawdzili szklanki, zawory i ogolnie z grubsza moto. Nic nie znaleźli. coś koleś mówił o napinaczu rozrządu, ale nie jest pewien. Zaczyna cykac dopiero na nagrzanym moto. Mi się wydaje że to nie w silniku, tylko jakby dwie rzeczy o siebie cykały. Mechanik powiedział że na pewno nie. Jakieś pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Jest na sprzedaż, ale nie potrafię powiedzieć kiedy znajdzie się klient. Nie wiem też czy odbiorę dowód na dniach. Mam urlop, więc to kwestia czasu w jakim prześlą papiery do wydziału komunikacji. Kolejna sprawa - 13.08 idę już do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_CBR Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Tam naprawdę jest wąsko. Ostatnio było mnóstwo piasku. Ja jeździłem w czwartek i dało radę normalnie jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ja jeździłem w czwartek i dało radę normalnie jeździć. Ja jeszcze przed ulewami, widocznie deszcz zrobił swoje i jest już czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 zaraz wyciągne swój nabytek z garażu i jadę go umyć a potem polatać. Gdyby ktoś latał to możemy się łapać na mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 A pamiętacie filmik który kiedyś wrzuciłem (o winklach k/Błonia) w waszym temacie co tam kładli asfalt i był w połowie nie gotowy? Co nawet Yuby zobaczył że to plac budowy??Dziś się tam pod wieczór wybiorę i jak wróce to będę meldował co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Pamiętam, ciekawe jak to teraz wygląda. Dasz rade fotkę pstryknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Biore kamere ale nie bede yt zasmiecał to wyśle na meila. Chyba że nic sie nie zmieniło. fotke też zrobie jakąs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ok, czekam w takim razie na wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi