Tylik Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 a w środę nikt nie leci do Radomia? bo z 2 kumplami się wybierami a jutro nie da rady niestety :) dziś ktoś wieczorkiem lata na Cargo i miasto? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 No i było Nas w końcu 7 maszyn. Całkiem przyjemnie sie latało. Dzieki za spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 coś za godzinkę pojadę zobaczyć te winkle :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 dziś ktoś wieczorkiem lata na Cargo i miasto? :)ja chętnie polatam ;) dzięki Wszystkim za wypadzik...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 (edytowane) No i było Nas w końcu 7 maszyn. Całkiem przyjemnie sie latało. Dzieki za spotkanie. A ja naliczyłem 9 i o :biggrin:Było fajnie, wliczając kąpiel w basenie czytaj. burza i mega ochłodzenie! :D Edytowane 8 Lipca 2012 przez Tylik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksar- Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Chłopaki i jak było dzisiaj na torze w Radomiu?Mam nadzieje że bez niespodzianek, tylko level up do techniki jazdy :) Cytuj NIE DA SIĘ POSKROMIĆ BESTII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Było na prawdę super. Oczywiście zresztą jak zawsze hasło na dojazd "nie szalejemy jedziemy spokojnie 150 - 160" i jak zawsze wyszło inaczej :-) średnia przelotowa 200-210 z Janek do Radomia w około 35min. miejscami lecieliśmy 250-260.A jak już dolecieliśmy zabawa była przednia ale męcząca jak cholera, jestem zjeb..y jsk koń po westernie:-) Oczywiście niespodzianek nie było :-) Seba wziął ze sobą lustrzankę więc mamy sporo fotek, do wglądu wkrótce :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 no to wesoło widze było :) czekamy na foto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Chłopaki mam nowy numer tamten który macie juz nie aktualny zapiszcie sobie ten:) :662 987 222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Chłopaki mam nowy numer tamten który macie juz nie aktualny zapiszcie sobie ten:) :662 987 222 Zapisane :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksar- Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) Było na prawdę super. Oczywiście zresztą jak zawsze hasło na dojazd "nie szalejemy jedziemy spokojnie 150 - 160" i jak zawsze wyszło inaczej :-) średnia przelotowa 200-210 z Janek do Radomia w około 35min. miejscami lecieliśmy 250-260. to grubo, ja latam tą trasą do domu i w Białobrzegach odbijam. Zawsze mam stracha przed odkręceniem manetki bo tam nieoznakowanymi latają,a jak nagrają to nic nie pomoże :sad: ale trasa jest naprawdę fajna :) Edytowane 9 Lipca 2012 przez Luksar- Cytuj NIE DA SIĘ POSKROMIĆ BESTII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis f4 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Kiedy kolejny wypad na tor ?? dajcie znać wcześniej jak coś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 21 lipca ale do Bialej podlaski (wiekszy tor , wieksza predkosc )w sobote sa treningi wjazd za 100zl w niedziele zawody juz zalatwiajcie wolne to polecimy wieksza grupahttp://www.nowodwor.pl.tl/Strona-g%26%23322%3B%F3wna.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Jacyś chętni na rundę dzisiaj-Starówka + bar 2oo? ;) Jedne z moich ostatnich dni w tym sezonie w Warszawie :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 leci ktoś jutro i moim kumplem na trening do Radomia na tor polatać?śmigamy w godzinach 13-17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi