Sygnet Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Wypad udany, pogoda dopisała opona przytarta . Ps. Szybki dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Panowie powiedzcie jak to wyglada tam organizacyjnie juz na miejscu. Ile motocykli itp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 (edytowane) Dojechaliśmy rano i były 4 maszyny, jak zaczeliśmy śmigać robiło się ich coraz wiecej. Kolo g.10-11 nawet było ich ponad 10. Ale wiadomo że jedni zjeżdzają odpoczywają wiec da się latać i wiec nie tak tłoczno jakby się zdawało. Jak wyjeżdzaliśmy do domu i zaczynała się II sesja to ubywało ośób o dziwo. Były sytuację że jedna maszyna śmigała po torze reszta odpoczywała :) Edytowane 29 Czerwca 2012 przez Sygnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Mam nadzieje ze po mimo twojego szlifa miło będziesz wspominał wypadzik na tor:) rzeczywiście asfalt na torze tarka??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 to ja bylem na szkoleniu w ulezy i jestem bardzo na plus mila atmosfera fajna zabawa/nauka troche wkurzalo mnie jedno cwiczenie nie wychodzilo mi kapletnie trzeba bedzie pocwiczyc ... na nastepny trening tez mam zamiar sie wybrac Polecam :) Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 (edytowane) czy właściciel Bandita może opisać jak doszło do szlifa? W dziwnym ustawieniu był po glebie. Edytowane 29 Czerwca 2012 przez niwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 A Ja mam pytanie do Yubego. Czy byłeś dziś na torze w Radomiu, bo ktoś latał na identycznym moto jak Twoja maszyna, a jeżeli to Ty to dzięki za pomoc przy przygodzie z niebieskim Banditem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zazdroszcze. Moze uda mi się wziac urlop w srode. Ktos by lecial na radom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zazdroszcze. Moze uda mi się wziac urlop w srode. Ktos by lecial na radom? Ja chętnie ale potwierdzę w poniedziałek, poza tym pogadam jeszcze z Sebastiann, Rafał repsol, może poleci Marian z Wołomina od Cbry 1000rr no i może Czarek Gochy facet który już w Niedziele do Nas wraca, a będzie 3 tyg. bez latania więc pewnie długo go nie będzie trzeba namawiać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Sygnet - jakie straty? Jakbys potrzebowal jakiejs pomocy technicznej to wal smialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Herman dzięki za latanie..do następnego.LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 (edytowane) Sygnet - jakie straty? Jakbys potrzebowal jakiejs pomocy technicznej to wal smialo. Wszystko do ogarnięcia, tego co potrzebuje najbardziej to stelaż pod lampe do S-ki bo tego raczej nie ma co ratować. W tej chwili z Suzuki zrobiło się wściekłe Kawasaki :) można to tak ująć. Reszta to pierdoły tj. owiewka i set przy hamulcu. Klamka od hamulca nabyta choć nie w takim guście jak bym chciał ale zmuszony byłem do zakupu czego kolwiek. Jak to się mówi musi być ten pierwszy raz, kombi rozdziewiczone. Co do szlifa, wczułem się w poprzednie winkle w które wchodziłem moim zdaniem nieźle mi to wychodziło i myśłałem że ten również dobrze pokonam i trochę się przeliczyłem. Wyniosło mnie i zaliczyłem trawę. Trzeba szukać gratów i tyle. Sprzęt rzecz nabyta. Edytowane 30 Czerwca 2012 przez Sygnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 A czy z waszej ekipy był gość na kawie który 3 razy przecinał tor po trawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 tego nie widzialem. Ps. Jeszcze raz wszystkim dziekuje za zaangazowanie i pomocy dla mnie m.in koledze z Radomia na niebieskim Suzuki SV ktory znalazl jedyna klamke hamulca w Radomiu dzieki ktorej nie musialem wracac na przyczepie tylko dotarlem na wlasnych kolach. Nie ma to jak grono ludzi ktorych sobie wzajemnie pomagaja i laczy ich wspolna pasja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Witam Panowie.Ja bardzo chętnie na ten Radom może w poniedziałek polecimy jak będzie pogoda?Wtorek środa to mnie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi