Gość Anonymous Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 HIGHLANDA też nie dostaniesz... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 ale highland nie jest skrótem anie dwusuwem ani nie ma 125cc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 no w sumie... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 zgadliscie kupiłem CZ 125 typ 516 :D dzisaj go odebrałem z białegostoku :) przyjechałem na działke i sie zaczeło :? ale na mój nos trzeb tylko wyczyscie gaźnik bo długo stał nie palony. Jak juz sie wkreci na obroty to nie wiem co mam robic :) czy patrzec sie na droge czy zmieniac biegi , robie to wszytko naraz :mrgreen: dzisaj nie chcy pojechałem z 2metry na gumie 8O moto przy zmianie biegów do 4 włacznie miesza kołem 8O I w ogóle jeste zajebiscie- wróc jestem chory :D ale zadna choroba nie powstrzyma motocyklisty :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 no to brawa!!!oby Cię nosiła jak najdłóżeji żebyś sobie nic nie zrobił, to też chyba ważne :) :) :D :D :) :D :D :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 no to brawa!!!oby Cię nosiła jak najdłóżeji żebyś sobie nic nie zrobił, to też chyba ważne :) :buttrock: :buttrock: :flesje: :) :D :D :) No własnie nie wiem czy mam sie bac czy nie :roll: teraz musze zdobyc jakis strój na moto :D Moge powiedzec ze marzenia sie spełniaja :buttrock: :arrow: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 no koniecznie.zacznij od butów i kasku. POWODZENIA a tak z drógiej strony to biedny jesteś, teraz nie będziesz mógł zasnąć z radości 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 Jestem pełen adrenaliny :D jeździłem chyba z 30min a tak mnie rece nasuwaja :) jak tylko wyczyszcze gaxnik to pokaze wam go na filmie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 Gratulacje :) NIech Ci służy Jak najdłużej.No własnie nie wiem czy mam sie bac czy nie teraz musze zdobyc jakis strój na moto Ubór w teren to podstawa. Na początek buty i rękawiczki. Hym..... Może Honda CRM 125ccm? lub Kawasaki KLX 125ccm? Nie ma KLX 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Czerwca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 No brawo Gościu!! Czekam na filmik. aha, tak pokryjomu myślałem, że doczekałeś się KTM 125 EXC. Ale jeszcze będziesz miał, wierz mi!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 Nooo gratulacje! Czekamy na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 Nic, tylko życzyć tańszej benzyny i szybkiego powrotu do zdrowia !!! 8) A o KLX 125 to jeszcze nie słyszałem :mrgreen: hehehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 ej no kurde tesz kcem Czesie crossa :( to przez Was wszystko, chyba cos zaczynam czuc do terenu :Dtzn. nigdy nie mialem tak ze byloby mi to obojetne, ale teraz cos mnie bardziej poza asfalt ciagnie :Dnarazie napewno zostane przy asfalcie, ale jakby sie trafila jakac Czesia to bylaby nader kuszaca okazja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 dla mnie właśnie też...kusi mnie to jak cholera, tylko jak zwykle jest problem z kasą... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 Nazwa producenta jest skrotemHym..... Może Honda CRM 125ccm? lub Kawasaki KLX 125ccm?Honda to niby skrot od czego :?: Enduras, mozg jest po to zeby go uzywac :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi