ernestZL Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 srad tak w całkowitym skrócie to yyy KUPA ;) pozdrawiam :icon_twisted: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 :) niestety na dzisiejszy dzień mi trochę brakuje :icon_rolleyes: a powiedz mi w cyklu mieszanym tak po mieście itp ile ci spali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 mniej niż twoja cbr... jak coś to PW Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 srad tak w całkowitym skrócie to yyy KUPA ;) pozdrawiam :icon_twisted:Zależy do czego porównujemy ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Poczekaj do zimy to kupisz za wspomniane 9klocków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Albo moją F4 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 A miał by ktoś może linka z wszystkimi org malowaniami z eu jak i usa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 A miał by ktoś może linka z wszystkimi org malowaniami z eu jak i usa Do...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 do r1 1998-2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Masz na R1 parcie jak pies na żarcie wiec chyba porad wiecej nie potrzebujesz-jak kupisz wstaw fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Nie ale porostu bardzo mi się podoba ale chyba jeszcze poczekam bo nie chce kupić jakiejś lipy tylko dozbieram trochę i wtedy kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Nie ale porostu bardzo mi się podoba ale chyba jeszcze poczekam bo nie chce kupić jakiejś lipy tylko dozbieram trochę i wtedy kupie I tego się trzymaj. Nigdy nie kupuj motocykla pod wpływem emocjiA tutaj znajdziesz serwisówkę http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/forum/32-dane-techniczne-i-serwisowe-motocykli/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi