kivi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Na serio chcecie ładnego r1 kupic za 9000 pln?To niemożliwe, będzie chrup bez opon,łańcucha i z zajechanym sprzęgłem i Bóg wie co jeszcze...Nie ma w życiu prezentów, a zwłaszcza w motoryzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Więc niewiem czy kupić coś za tą kasę czy lepiej poczekać i coś lepszego Na serio chcecie ładnego r1 kupic za 9000 pln?To niemożliwe, będzie chrup bez opon,łańcucha i z zajechanym sprzęgłem i Bóg wie co jeszcze...Nie ma w życiu prezentów, a zwłaszcza w motoryzacji.A ile chciał byś dać za r1 98-01r ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Lepszy czyli nowszy ale okazyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ZX9R jest wypas, i na pewno złapiesz w lepszym stanie niż r1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ZX9R jest wypas, i na pewno złapiesz w lepszym stanie niż r1Do czego jest lepszy ten 240 kilogramowy moto na gaźnikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 nie chodzi mi o nowszy ale żeby był igła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Do czego jest lepszy ten 240 kilogramowy moto na gaźnikach? "Do" czego?Na pewno złapie bardziej zadbany egzemplarz. Co z tego, że na gaźnikach? ;)R1 na wtrysku raczej nie złapie, także sądzę że kolega szukał najstarszej generacji erłana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 http://otomoto.pl/kawasaki-zx-zx9r-M2707254.html Moim zdaniem ciekawe moto w przystępnych pieniądzach. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 tak tej pierwszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) http://otomoto.pl/kawasaki-zx-zx9r-M2707254.html Moim zdaniem ciekawe moto w przystępnych pieniądzach. :wink:"Ninja po naprawde delikatnym otarciu prawej strony" - toż to szlif na całym boczku, a nie otarcie, co za imbecyl.... W dobrej kasie na pewno znajdziesz GSX-R750, w rocznikach 98-00, na wtrysku. Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez MSI Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Może i sprzedawca przesadził z tym "delikatnie", ale zawsze można podjechać i zobaczyć. :) Jak się okaże technicznie w bardzo dobrym stanie to zawsze jest z czego stargować cenę, dzięki temu szlifowi. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja mam R1 z 2000 roku... Polecam :lalag: znam poprzednich właścicieli, sam na nim trochę polatałem i pierdzielona nawet żarówki nie chce przepalić a jakieś poważne awarie to tylko w historiach z serii "kolega mówił"... silnik przy odpowiedniej ilości oleju praktycznie niezniszczalny, znajomy ma ten sam model to na 2 kołach stoi tylko w garażu-reszta praktycznie tylko w pionie i z silnikiem od 2 sezonów zero problemów. To ostatni model R1 który zajebiście idzie z dołu, momentem obrotowym bije na łeb 750tki... śmiesznie małe spalanie, stosunkowo delikatna skrzynia biegów ale wsadźcie między bajki historie o tym że pada ona sama z siebie bo to totalna bzdura-jeśli już padnie to brać części z lat 2000 i wzwyż-poprawiona... Jak na litra jest zajebiście poręczna, o wiele lepiej mi się śmiga po winklach niż np. na 1000 K1/K2 ten to przy mojej małpie pierdzielony olbrzym, ba przy 600 typu pierwsze 6tki czy cbr stwarza wrażenie motocykla o wiele mniejszej pojemności -moto stworzone na winkle. No i jest je**na piękna :biggrin: Za 9 tyś kupisz zajechanego rzęcha, upalanego przez miejscowych stunterów... Na 1 rzut poleci sprzęgło, z dużym prawdopodobieństwem skrzynia. YYY nie wiem co więcej pisać... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Za 9 tyś kupisz zajechanego rzęcha, upalanego przez miejscowych stunterów...a twoim zdaniem ile bym potrzebował na dobra r1?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 to twój szczęśliwy dzień i za 11 możesz mieć moją ;) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ale zeby kupić w miarę ładna to trzeba dac ponad 11tys a ja chce dac tak okolo 9 tysTo kup w sradzie Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi