ksu87 Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 Zastanawiam się nad zakupem Aprili RX 125, z tym że jest ona bez papierów.Czy mozna by było ją jakoś zarejestrować z samą umową kupna-sprzedarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Maja 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 ? Kolego, kupisz motocykl kradziony lub przywieziony do kraju w częściach lub schowany przed celnikami. Tak czy siak nie ma możliwości rejestracji takiego motocykla. A jak Cię na nim złapią, to Ci go skonfuskują. A żeby go odzyskać, będziesz musiał wykazać żródło jego pochodzenia, a więc dowód rejestracyjny, którego nie masz. Nie ładuj się w ten interes. To wieeeelka mina. Poza tym poczytaj dokładnie forum, a głównie działy Enduro oraz Przepisy, dowiesz się wszystkiego bez konieczności zakładania nowych tematów. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Dokładnie, popieram Dominika :!:Lepiej dozbieraj sobie troche kasy i kup coś legalnego 8) Przynajmniej będziesz mogł jeździć po asfalcie (ewentualnie dojeżdżać do lasku itp.) bez robienia w gacie (sam miałem motocykl bez papierów i wiem jak jest) :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Dokładnie' date=' popieram Dominika :!:Lepiej dozbieraj sobie troche kasy i kup coś legalnego 8) Przynajmniej będziesz mogł jeździć po asfalcie (ewentualnie dojeżdżać do lasku itp.) bez robienia w gacie (sam miałem motocykl bez papierów i wiem jak jest) :?[/quote'] a komu ukradłeś? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 a komu ukradłeś? :lol: heheheMiałem Cz 125 cross i jej sie nie dało zarejestrować :) PS: Nie ukradłem jej, kupiłem ją od kolegi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Ja miałem MTXa którego nie można było zarejstrować. ( a może i było można) Problem był taki że był przywieżony do Polski w 91 roku i nie maił cła i nigdy nie był zarejstrowany. Ja go kupiłem w 2001 wieć rejstarcja chyba by mi sie nie udała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 taaaa. a kolega komu ukradł? ja mam na przyk ład rower którego niemożna zarejestrować niestety. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Kradzione moto też da się zarejestrować !!!Więcej infotmacji pod nr tel. 997 !!! Na wstępie proszę się przedstawić i powiedzięć, że ma się kradzione moto !!! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Kradzione moto też da się zarejestrować !!!Więcej infotmacji pod nr tel. 997 !!! Na wstępie proszę się przedstawić i powiedzięć, że ma się kradzione moto !!! :mrgreen:Lepiej odrazu na parking polycyjny zaproawdzic z kluczykami :DDDPzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Lepiej odrazu na parking polycyjny zaproawdzic z kluczykami :DDD Z jakimi kluczykami :?: :?: :?: Przecie jak kradzone to kluczywów nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Lepiej odrazu na parking polycyjny zaproawdzic z kluczykami :DDD Z jakimi kluczykami :?: :?: :?: Przecie jak kradzone to kluczywów nie ma :)Jak nie ma :) Jak zatrzymasz kogos i zzocisz go z motoru i odjedziesz to przecie masz kluczyk nie ?:PPPPzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 no albo zrobione z scyzoryyka z zestawu mały rambo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi