Skocz do zawartości

Problem yamaha dt 80

marcin_ss
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mniej więcej od momentu gdy ludzie stwierdzili, że nie warto wnikać w szczegóły i jest tylko "harlej", ścigacz, cross i motor :)

SS - BR9ES, jeśli masz inną świecę to błąd. Dwa, zbyt bogata mieszanka (zgaduję, że lejesz crossowe ilość 1:30) też wykończy świece.

Trzy i to chyba najważniejsze. W dziale motocykle > cross/enduro... > Yamaha jest ponad 250 stronicowy temat o tym motocyklu. Wejdź i czytaj. To jest śmieszne małe endurko do przejeżdżania progów zwalniających i nauki jazdy.

Kolor świecy to czarny. To jaka powinna być stosowana mieszanka??

Byłem u mechanika i okazało się ze silnik jest do remontu (przetarły się pierścionki)

Mam cylinder mal ossi 110. Chciałbym wrócić do normalnej pojemności.Gdzie mogę dostać taki cylinder??

Edytowane przez marcin_ss

Kolor świecy to czarny. To jaka powinna być stosowana mieszanka??

Byłem u mechanika i okazało się ze silnik jest do remontu (przetarły się pierścionki)

Mam cylinder mal ossi 110. Chciałbym wrócić do normalnej pojemności.Gdzie mogę dostać taki cylinder??

dobry olej i 1:40

To jest śmieszne małe endurko do przejeżdżania progów zwalniających i nauki jazdy.

jak sie nie umie jeździć to faktycznie tak jest :D moja tam latała nawet na gumie mimo że była zablokowana :D po roku trzebabyło zrobić remont za zawrotne 200 zł (uszczelki, tłok, szlif ) i zap***la dalej u mojego kumpla.......to jest zajebisty motocykl zero serwisu a możliwości spore tylko trzeba umieć go naprawić i wszystko.

moja dt80 przelatała rok na jednej świecy-nawet nie wiem jakiej bo nigdy jej nie wykręcałem :D

mnie sie wydaje że zabija ci je olej-masz dozownik ??

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl

jak sie nie umie jeździć to faktycznie tak jest :D moja tam latała nawet na gumie mimo że była zablokowana :D po roku trzebabyło zrobić remont za zawrotne 200 zł (uszczelki, tłok, szlif ) i zap***la dalej u mojego kumpla.......to jest zajebisty motocykl zero serwisu a możliwości spore tylko trzeba umieć go naprawić i wszystko.

moja dt80 przelatała rok na jednej świecy-nawet nie wiem jakiej bo nigdy jej nie wykręcałem :D

mnie sie wydaje że zabija ci je olej-masz dozownik ??

Dozownika nie było gdy już ją kupiłem.