YaroZS Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 WitamDzisiaj w nocy w Szczecinie-Załom, skradziono mi KLV 1000.Nr rejestracyjny ZS 4308VIN: JSKBS112100100100Cechy charakterystyczne:Pęknięty i spawany prawy set;Wygięta dźwignia hamulca tylnego;Pęknięty prawy handbar;Brak wypełnienia czaszy z prawej strony;Centralny kufer w kolorze motocykla (pomarańczowy) przytarty z prawej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 masakra co sie dzieje:? co chwile komus kradna dzisiaj juz widze 3 ogloszenie :/ zlapac takich i upier... rece !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Kurde, naprawdę jakaś plaga jest ... Oby się znalazł ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ja bym najchetniej zoorganizowal 20 typa, kazdy na urlopie, postawic w garazu nowke ninje 600tke i podzwonic, ze sprzedaje, zaraz ktos wpadnie nie po to aby kupic, a by sprawdzic bardzo trefne zabezpieczenia. Jak juz by sie wrocili po moto to by zastali 20 typa bedacego tam w celu spuszczenia porzadnego wpierdolu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Sami napędzamy ten rynek...każdy szuka tanich, używanych części...Przykro mi, ze Ci ukradli motocykl... Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) Ja bym najchetniej zoorganizowal 20 typa, kazdy na urlopie, postawic w garazu nowke ninje 600tke i podzwonic, ze sprzedaje, zaraz ktos wpadnie nie po to aby kupic, a by sprawdzic bardzo trefne zabezpieczenia. Jak juz by sie wrocili po moto to by zastali 20 typa bedacego tam w celu spuszczenia porzadnego wpierdolu... Patrz żebyś sam nie został oklepany jak ktoś przyjedzie naprawdę po zakup motocykla robiac przy tym np. 400-500km na darmo. Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez żunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 No to ustawiasz cene na "Nie sprzedam" . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ^ I o to wlasnie chodzi, cena bylaby taka, ze tylko zlodzieje by przyjechali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel105 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Takie fajne moto, trzeba się rozglądać na allegro, czy ktoś nie sprzedaje akurat części do tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaroZS Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 No właśnie nic jeszcze nie "wypłyneło". Żeby gnojom ch... pogniły!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi