artur.h Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No więc przyszedł i na mnie czas :icon_biggrin: Stałem się szczęśliwym posiadaczem tego oto motocykla: http://allegro.pl/honda-cb-750-f2-seven-fifty-oryginal-piekna-i1747548143.html Niezły sobie zrobiłem prezent na urodziny, nie ma co :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 jest "coś" w tym motocyklu przez co pojawia się uśmiech na twarzy. Niech Ci służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Więc jednak była warta. Miałem taką i w zupełności spełniała moje potrzeby jak na classic. Gratuluję. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Doskonały wybór!!! Bardzo ładna linia (rzuciłem okiem na foty Twojego moto i powiem jedno - frańca jest śliczna!) Gratuluje dobrego zakupu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aguuu Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Huhu super wybór, piękna maszyna, szerokości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1-72 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Piękna maszyna. Też myślę o czymś podobnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi